Teamfoto Klap Tuinen
Gevestigd in Doetinchem, dus snel op locatie!

Vijver aanleggen Doetinchem

Heeft u behoefte aan een vijver in uw tuin? Een vijver trekt diverse mooie vogels aan en zorgt voor een fijne sfeer in uw tuin. Bent u van plan om een vijver aan te leggen in uw tuin? Voor vijvers in Doetinchem en omgeving moet u zeker weten bij Klap Tuinen zijn.

Onze professionele hoveniers bij Klap Tuinen hebben al talloze vijvers in Doetinchem en omgeving gerealiseerd. Door het gebruik van kwaliteitsproducten en het realiseren van uw wensen, zorgen we ervoor dat u langdurig van uw prachtige vijver kunt genieten. Doordat wij ons richten op kwaliteit en het verwezenlijken van uw dromen, verandert uw vijver in een tijdloze plaats van pracht en vrede waar u veel jaren plezier aan zult beleven.

Heeft u zich afgevraagd wat de kosten zijn voor het creëren van een vijver in Doetinchem? Bij Klap Tuinen vinden we een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding belangrijk en uw tevredenheid is onze prioriteit. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Bel dan met een van onze specialisten 0315 726 402.

De aanleg van een natuurvijver

Soorten vijvers die wij aanleggen in Doetinchem

Voor sommigen lijkt het onderhouden van een vijver een flinke klus, maar dat valt in de praktijk vaak mee. De vijver die u wilt, maakt het verschil. Voor het realiseren van een vijver in Doetinchem zijn er diverse mogelijkheden. Hier enkele populaire vijvers in Doetinchem:

 • Visvijvers
  Dragen niet alleen bij aan de natuurlijke schoonheid, maar zorgen ook voor een rustgevende en ontspannen sfeer in je tuin
 • Natuurlijke visvijvers
  Brengen een prachtige sfeer naar jouw tuin en voegen zowel esthetische als ecologische waarde toe
 • Zwemvijvers
  Bieden een verfrissende en natuurlijke zwemervaring in jouw eigen achtertuin, perfect voor ontspanning en verkoeling tijdens warme dagen
 • Ecologische vijvers
  Zet een evenwichtig ecosysteem op in jouw tuin, waar planten en dieren samen zorgen voor een gezonde leefomgeving
 • Koivijvers
  Zorgen voor een unieke locatie voor het verzorgen van koi-karpers, met aandacht voor waterkwaliteit, filtering en esthetiek om deze mooie vissen goed te laten gedijen
 • Siervijvers
  Een serene oase in uw eigen tuin

Of u nu kiest voor een traditionele vijver of een eigentijdse vijver in Doetinchem, wij zorgen voor een vijver die volledig op maat is! Voor uw voorkeuren passen we de grootte, vorm en uitstraling van de vijver volledig aan. Heeft u interesse in een natuurlijke vijver of een eigentijdse vijver in Doetinchem? Laat ons u bijstaan in uw keuze!

Vijver onderhoud in Doetinchem

Bent u al blij met de mooie vissen, helder water en kleurrijke planten in uw vijver? Is uw vijver al aangelegd maar heeft u geen tijd om deze goed te onderhouden? Wij verzorgen ook het onderhoud van vijvers in Doetinchem. Heeft u al een vijver in uw tuin die vraagt om goed onderhoud? Bij ons is het mogelijk om vijvers te onderhouden in Doetinchem!

Neem gerust contact op met onze specialisten om te bespreken hoe we het onderhoud van uw vijver het beste kunnen aanpakken. Of het nu een eenmalige onderhoudsbeurt is of regelmatig onderhoud, wij regelen het allemaal voor u! U mag verwachten dat uw vijver er spoedig weer prachtig en goed onderhouden uitziet!

Kosten van het aanleggen van een vijver in Doetinchem

Afhankelijk van uw voorkeuren, zullen de kosten voor het installeren van een zwemvijver in Doetinchem variëren. Wanneer u ons voorziet van de cruciale gegevens over uw tuin, zoals de vorm, grootte en bereikbaarheid, kunnen wij u een prijsindicatie verstrekken. Heeft u behoefte aan informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0315 726 402 of een gratis offerte aan te vragen

Vijver aanleggen in Doetinchem door Klap Tuinen

Door te kiezen voor vijveraanleg in Doetinchem door Klap Tuinen ontvangt u een hoogwaardige vijver voor een betaalbare prijs, waar u langdurig plezier aan zult beleven. Met onze jarenlange ervaring zijn wij bekwaam in het realiseren van allerlei soorten vijvers in Doetinchem en de directe omgeving. Wij maken uw droomvijver werkelijkheid op basis van uw voorkeuren!

Bent u op zoek naar een prachtige vijver voor in Doetinchem en de omgeving? Neem contact op met één van onze specialisten op 0315 726 402 voor vakkundig advies. Als u wilt weten wat de kosten zijn, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Veel gestelde vragen over vijver aanleggen

Informatie nodig over veelgestelde vragen bij het aanleggen van een vijver? Ontdek het hier. Benieuwd naar de kosten, de vergunning en het juiste moment om te starten? Leer over de materialen die perfect zijn voor de bodem van je vijver om een gezond en uitgebalanceerd ecosysteem te creëren.

Wat is de prijs voor het aanleggen van een vijver?

De kosten voor het aanleggen van een vijver hangen af van diverse factoren zoals de grootte, het ontwerp, het gekozen materiaal voor de vijverbekleding, en of er specifieke installaties zoals filters of pompen nodig zijn. Om een precieze schatting van de kosten te verkrijgen, is het aan te raden om een offerte aan te vragen bij een specialist in vijveraanleg.

Is het verplicht om een vergunning te hebben voor het aanmaken van een vijver?

In de meeste gevallen is het niet vereist om toestemming te hebben voor het plaatsen van een vijver in de tuin, tenzij lokale voorschriften anders bepalen. Controleer voor aanvang bij uw gemeente of u aan alle regelgeving voldoet om problemen te voorkomen.

Wat is het juiste moment om een vijver te laten installeren?

Het voorjaar en de vroege herfst zijn de beste seizoenen om een vijver aan te maken, wanneer het weer matig is. Dit maakt het mogelijk voor planten en dieren om te wennen aan hun nieuwe leefomgeving, voordat de extremen van zomerse hitte of winterse kou optreden.

Welk materiaal wordt meestal gebruikt als basis voor een vijver?

Op de bodem van een vijver wordt regelmatig vijversubstraat of speciaal vijverzand gelegd, wat de filtering ondersteunt en een natuurlijke leefomgeving vormt voor micro-organismen en planten. Ter bescherming tegen wortelgroei en erosie en voor het waterdicht maken van de vijver kan vijverfolie of een voorgevormde vijverbak worden toegepast.


Klap Tuinen staat voor u klaar in Doetinchem
Over ons

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0315 726 402

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor vijver aanleggen?

Over Klap Tuinen

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere als zakelijke klanten en bied een breed scala aan diensten aan, waaronder: tuinaanleg, (sier)bestrating, beplanting, grondverzet, vlonders, afscheidingen, pergola's, vijvers & tuinonderhoud.


Bij mij kunt u rekenen op professioneel vakmanschap en expertise om uw tuinwensen te realiseren.


VCA,Erkend leerbedrijf

Reviews van Klap Tuinen

Door J.L
Op 20 juni 2023
10

Prima hovenier met verstand van zaken. Fijne klantvriendelijke instelling.

Door J.E.G.D.R
Op 13 juni 2023
10

Enthousiaste en kundige hovenier!!!

Door N.S
Op 17 juni 2022
10

Mathijs en zijn collega zijn toppers, harde werkers zeker aanbevolen..

Door T.B
Op 6 juni 2022
10

Mathijs is een prima hovenier, zeer kundig, punktueel, zeer snelle respons, zeker aan te bevelen

Door J.B
Op 1 juni 2022
10

Mathijs heeft een goed stuk werk geleverd. (boomstronk uitgefraisd) Hij is welkom voor een volgende klus. Hij is betrouwbaar, levert vakwerk en is een prettig persoon. Jose en Hans Buurman.

Door K.P
Op 2 juli 2021
10

Werkt netjes en komt zijn afspraken na.

Door H.P
Op 19 mei 2021
10

Mathijs heeft bij ons 10 meter schutting geplaatst. Allemaal volledig naar wens.

Door F.T.L.H
Op 15 april 2021
10

Het was heel fijn om samen met Mathijs het plan voor de tuin te maken. Hij was erg enthousiast en had leuke ideeën. We zijn heel erg tevreden met het resultaat.

Door V.V
Op 29 mei 2020
10

Deze hovenier kan ik zeker aanbevelen. Een hardwerkende jonge vent waar je van op aan kunt

Door M.V.H
Op 22 mei 2020
10

Van intake tot offerte perfect. Alles uitgevoerd volgens afspraak. Op tijd en op maat. Mathijs is iedere euro waard.

Door I.T
Op 14 mei 2020
10

Klaptuinen (Mathijs) heeft samen met een boomverzorger mijn grote wilg van ca. 12 meter hoog flink gesnoeid. Met behulp van touwen werd in de boom geklommen en werd de boom, zonder schade aan de bast te veroorzaken, flink ingekort. De communicatie vooraf verliep heel goed. De heren hebben puik werk afgeleverd. Ze zijn vriendelijk en netjes. De afkomende takken hebben ze op ons verzoek afgevoerd via het garagedak en naar de stort gebracht. Ze hebben alles zeer netjes achtergelaten. We zijn er zeer tevreden over (ook mijn buurman) en ik zal bij een volgende klus niet aarzelen om wederom Klaptuinen in te schakelen.

Door Albert Swinkels
Op 27 april 2020
10

Op inschrijving heeft Mathijs Klap twee bomen bij mij gesnoeid voor een zeer concurrerende prijs. Het afgeleverde werk maar zeker ook de enthousiaste inzet van deze jonge ondernemer zijn voor mij aanleiding om Mathijs vaker in te zetten bij onderhoudswerk in mijn tuin.

Door jan wiegers
Op 23 april 2020
10

Het was erg plezierig om met Mathijs samen te werken. Hij had goede oplossingen voor al onze vragen en wensen. Een jonge en professionele ondernemer waar we graag mee samengewerkt hebben.

Door jeroen kijvekamp
Op 17 april 2020
10

Prima werk geleverd met het plaatsen van de schutting. Netjes geplaatst en aan elk detail wordt gedacht. Zal Mathijs bij andere klussen zeker weer inhuren

Door G.S
Op 10 april 2020
10

Vakwerk geleverd. Bedankt Matthijs!

Door Sander Bossema
Op 4 december 2019
10

Ben zeer tevreden over de samenwerking met Mathijs. Harde werker Die weet waarover hij praat. Zal hem hoogstwaarschijnlijk weer inhuren voor andere tuinklussen.

Door Lotte Radstake - Smit
Op 21 november 2019
10

Met onze ideeën en de tips en ervaring van Mathijs hebben wij een mooi resultaat. Communicatie verliep vlot en soepel. Hield ons goed op de hoogte, komt afspraken na. Kort gezegd; zeer tevreden.