Teamfoto Klap Tuinen
Tuinaanleg Doetinchem Wij staan in Doetinchem voor u klaar!
Een Hovenier
Gevestigd in Doetinchem, dus snel op locatie!

Tuinaanleg Doetinchem

Bent u op zoek naar een professionele hovenier voor de aanleg van uw tuin in Doetinchem? Met passie en vakmanschap wordt bij Klap Tuinen uw droomtuin aangelegd. Met talloze succesvolle projecten en tevreden klanten hebben we bewezen dat wij het hoveniersbedrijf in Doetinchem en omstreken zijn voor het realiseren van prachtige tuinen.

Onze ervaren hoveniers gaan graag met u in gesprek om de plannen en mogelijkheden te bespreken, geheel vrijblijvend en kosteloos. Of u nu kiest voor een nieuwe tuin of een renovatie, wij zijn de hoveniers die u nodig heeft! Samen met ons ruime netwerk van vakmensen op het gebied van tuinverlichting, zwembadbouw, beregening en beplanting, streven we naar het gewenste resultaat dat perfect aansluit op uw wensen!

Bij Klap Tuinen wordt u professioneel geïnformeerd over de aanleg van uw tuin. Wij zijn volledig tot uw dienst in Doetinchem en omgeving, om uw tuindromen te realiseren. Ervaar hoe wij van uw tuin een oase van rust en schoonheid maken, waar u vele jaren van kunt genieten.

Onze hoveniers zijn beschikbaar voor een persoonlijk gesprek over de aanleg van uw droomtuin. Zou u graag willen weten welke kansen er zijn? U bent welkom om contact met ons op te nemen via 0315 726 402 of een vrijblijvende offerte aan te vragen..

Tuin aanleggen Doetinchem vanuit ons tuinontwerp?

Zodra we samen met u uw ideeën hebben vertaald naar een prachtig tuinontwerp en een passende offerte, kunnen we beginnen met het creëren van uw droomtuin. Ons doel is om u stap voor stap mee te nemen in het proces en u uiteindelijk te verrassen met een wow-effect! Bent u klaar om te genieten van uw fantastische nieuwe tuin?

Tuin aanleggen Doetinchem vanuit uw eigen tuinontwerp

Als u al specifieke plannen heeft voor uw tuin, kunnen wij die moeiteloos realiseren. Van uw eigen tuinontwerp maken wij een schitterende tuin op maat die uw dromen werkelijkheid maakt. Met ons vakmanschap en persoonlijke service streven onze hoveniers in Doetinchem naar het overtreffen van uw tevredenheid. We luisteren graag naar uw wensen voor uw tuin.

Tuinaanleg Doetinchem: De realisatie van uw droomtuin

Wij begrijpen hoe cruciaal het is dat uw tuin een plek is om te ontspannen en te genieten. Of het nu gaat om het tegenvallen van uw huidige tuin, het opfrissen van uw tuin of het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Bij Klap Tuinen bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van uw tuin in Doetinchem en omgeving!

Tuin aanleggen

Fases tuinaanleg Doetinchem

Wij zien het aanleggen van een nieuwe tuin als een cruciaal project dat bij Klap Tuinen in diverse fases tot stand komt. Het proces vangt aan met een gedetailleerd tuinontwerp, waar al uw wensen en ideeën samenkomen. Dit ontwerp is de sleutel tot het vervolg van uw tuinaanleg.

Fase 1: Inventarisatie en tuinontwerp

We beginnen met een gesprek waarin we uw wensen en behoeften bespreken, we zullen onze jarenlange ervaring koppelen aan uw wensen. Zoekt u een tuin die makkelijk te onderhouden is, verschillende zithoeken heeft of zelfs een buitenkeuken omvat? Onze ervaren tuinontwerper zal uw wensen vertalen naar een uniek tuinplan.

Fase 2: Planning en maatwerk offerte

Eerst zullen we een schets met u delen en vragen naar feedback, we hebben pas een definitief ontwerp als u 100% tevreden bent. Als het tuinontwerp is goedgekeurd, maken we een offerte op maat waarin alle details van de tuinaanleg worden opgenomen, inclusief het grondwerk, de beplanting en de tuinverlichting.

Fase 3: Uitvoering tuinaanleg

Na afronding van het tuinontwerp plannen we samen een geschikte datum voor het begin van de tuinaanleg, zodat uw ideale tuin spoedig werkelijkheid wordt. Onze team van hoveniers zorgt ervoor dat alle vereiste materialen tijdig beschikbaar zijn, waarna we starten met het opruimen van de bestaande tuin en overgaan tot de aanleg van bestrating, eventuele houtconstructies en het planten van groen.

Fase 4: Vakkundige afronding en nazorg

Na voltooiing van de tuinaanleg organiseren we een opleveringsmoment waarbij we samen met u de tuin inspecteren en indien nodig laatste wijzigingen aanbrengen, omdat uw tevredenheid onze prioriteit is. Tot slot verstrekken we altijd een adviesplan voor tuinonderhoud om ervoor te zorgen dat uw tuin goed wordt onderhouden, zodat u altijd van een prachtige tuin kunt genieten.

Laat uw tuin aanleggen door Klap Tuinen!

Bij Klap Tuinen streven we ernaar om jouw tuindroom in Doetinchem en omstreken waar te maken en jou optimaal te laten genieten van een prachtige nieuwe tuin. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 0315 726 402 of kom erachter wat wij voor jou en jouw tuin kunnen doen door het offerteformulier in te vullen.

Kosten tuinaanleg in Doetinchem?

Het is natuurlijk begrijpelijk dat u benieuwd bent naar wat het aanleggen van een tuin kost. De prijs voor tuinaanleg hangt af van verschillende factoren en daarom is er geen eenduidig antwoord te geven. U heeft alle vrijheid om uw tuinaanleg in Doetinchem zo extravagant te maken als u wenst.

Enkele factoren die de prijs van een tuinaanleg beïnvloeden:

 • Complexiteit van het ontwerp
  Een complex tuinontwerp kan de kosten verhogen door de extra arbeid en materialen die nodig zijn.
 • Materiaalkeuze
  Materiaalkeuze is een belangrijke factor voor de prijs van een tuinaanleg. Bijvoorbeeld de bestrating van de tuin. De steenprijzen kunnen sterk variëren.
 • Voorbereiding
  Een tuinaanleg vergt altijd voorbereidingswerkzaamheden, zoals het leeghalen van de huidige tuin en het verwijderen van planten. Hierin is de keuze om het uit te besteden of om het zelf te doen.
 • Grondconditie
  De staat van de grond kan voorbereidingswerkzaamheden vereisen, voordat de aanleg kan beginnen. Dit is een factor die invloed kan hebben voor de prijs.
 • Zelf aanleggen of uitbesteden
  Doet u zelf de aanleg of laat u het aanleggen door een hovenier?

Er zijn diverse aspecten die de kosten kunnen beïnvloeden, echter de beslissingen die u neemt zijn doorslaggevend voor de prijsbepaling. Benieuwd naar de tarieven voor een professionele tuinaanleg in Doetinchem? Vraag nu snel een offerte aan of neem contact op met een van onze tuinspecialisten 0315 726 402.

Veel gestelde vragen over tuinaanleg

Tuinaanleg is een complex begrip dat veel met zich mee brengt. Wij merken dat er veel vragen zijn over dit onderwerp. Vandaar dat we een aantal van de veel gestelde vragen over tuin aanleg voor u hebben beantwoord!

Wat kost tuinaanleg per uur?

De prijs voor tuinaanleg per uur is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan de deskundigheid van de tuinspecialist, het soort tuinwerkzaamheden, en eventuele speciale eisen voor het project. Voor een gedetailleerde kostenraming is het slim om met een hovenier te overleggen en een offerte aan te vragen. Op die manier bent u goed geïnformeerd over de totale investering voor uw tuinaanleg.

Wat kost tuinonderhoud per m2?

Wanneer u denkt aan het laten aanleggen van een nieuwe tuin, is het aan te bevelen om dit deels in de herfst en winter te doen. Nu is het moment aangebroken waarop de grondwerken en de aanleg van niet-levende structuren zoals paden en terrassen kunnen plaatsvinden. Op die manier is uw tuin voorbereid op beplanting in de lente, wanneer de groeiomstandigheden optimaal zijn.

Wat is het juiste moment voor een tuinaanleg?

Om te bepalen wat het onderhouden van uw tuin per vierkante meter kost, moet u verschillende factoren overwegen zoals het onderhoudsniveau, de plantensoorten en uw specifieke behoeften. Om een nauwkeurige kostenraming te ontvangen, is het raadzaam om een offerte aan te vragen bij een plaatselijk tuinonderhoudsbedrijf en uw specifieke tuinbehoeften te communiceren. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld van de kosten voor het onderhoud van uw tuin!

Klap Tuinen staat voor u klaar in Doetinchem
Over ons

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0315 726 402

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Klap Tuinen

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere als zakelijke klanten en bied een breed scala aan diensten aan, waaronder: tuinaanleg, (sier)bestrating, beplanting, grondverzet, vlonders, afscheidingen, pergola's, vijvers & tuinonderhoud.


Bij mij kunt u rekenen op professioneel vakmanschap en expertise om uw tuinwensen te realiseren.


VCA,Erkend leerbedrijf

Reviews van Klap Tuinen

Door Albert Swinkels
Op 27 april 2020
10

Op inschrijving heeft Mathijs Klap twee bomen bij mij gesnoeid voor een zeer concurrerende prijs. Het afgeleverde werk maar zeker ook de enthousiaste inzet van deze jonge ondernemer zijn voor mij aanleiding om Mathijs vaker in te zetten bij onderhoudswerk in mijn tuin.

Door jan wiegers
Op 23 april 2020
10

Het was erg plezierig om met Mathijs samen te werken. Hij had goede oplossingen voor al onze vragen en wensen. Een jonge en professionele ondernemer waar we graag mee samengewerkt hebben.

Door jeroen kijvekamp
Op 17 april 2020
10

Prima werk geleverd met het plaatsen van de schutting. Netjes geplaatst en aan elk detail wordt gedacht. Zal Mathijs bij andere klussen zeker weer inhuren

Door Sander Bossema
Op 4 december 2019
10

Ben zeer tevreden over de samenwerking met Mathijs. Harde werker Die weet waarover hij praat. Zal hem hoogstwaarschijnlijk weer inhuren voor andere tuinklussen.

Door Lotte Radstake - Smit
Op 21 november 2019
10

Met onze ideeën en de tips en ervaring van Mathijs hebben wij een mooi resultaat. Communicatie verliep vlot en soepel. Hield ons goed op de hoogte, komt afspraken na. Kort gezegd; zeer tevreden.