Teamfoto Klap Tuinen
Stadstuin aanleggen Doetinchem Wij staan in Doetinchem voor u klaar!
Een Hovenier
Gevestigd in Doetinchem, dus snel op locatie!

Stadstuin aanleggen Doetinchem

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht waarbij de tuin nog aangelegd moet worden, of heeft u een kleine tuin die u graag wilt veranderen? Voor een stadstuin aanleggen in Doetinchem schakelt u Klap Tuinen in. Vanwege onze expertise in het ontwerpen en realiseren van stadstuinen, kunnen wij elke tuin, hoe klein of groot ook, tot een droomtuin maken.

Door de kleine afmetingen van tuinen in het centrum van Doetinchem en naburige wijken, hebben wij de stijltuinen van Klap Tuinen gecreëerd. Onze tuinontwerpen omvatten verschillende stijlen, zoals oosterse en moderne tuinen, evenals kindvriendelijke en onderhoudsarme varianten. Wat deze stijltuinen echt onderscheidt, is hoe snel we ze voor u installeren.

Uw wensen zijn voor ons van groot belang. Samen met u kiezen we de perfecte beplanting die past bij uw stijl en passen we het ontwerp aan binnen dezelfde materialen. Naast de stijltuinen bieden wij ook de mogelijkheid om een stadstuin op maat door ons te laten ontwerpen en aanleggen. Onze tuinarchitect maakt een exclusief tuinontwerp voor u, waarna wij de tuinaanleg snel en professioneel uitvoeren.

Aarzel niet en bel ons meteen om alle mogelijkheden voor uw stadstuin te bespreken en tot een passende oplossing te komen. Ziet u door de bomen het financiële bos niet meer? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan zodat alles helder wordt. Van tevoren weet u wat er staat te gebeuren en wat u kunt verwachten

Een tuin in de stad aanleggen

Stadstuin aanleggen Doetinchem Klap Tuinen

Als u precies weet welke tuinstijl perfect past bij wat u zoekt, Laat ons uw stadstuin in Doetinchem aanleggen en geniet binnen de kortste keren van een prachtige tuin! Met ons team komen wij langs om alles te bespreken, eventuele aanpassingen te doen en binnen een kort termijn uw nieuwe tuin te realiseren!

In elk ontwerp hebben we al bepaalde opties genoemd die goed bij het tuinontwerp passen, maar u kunt ons ook vragen om andere extra werkzaamheden uit te voeren. Wellicht wilt u genieten van een fantastische terrasoverkapping of veranda. Of besluit u om één van de twee terrassen te ruilen voor een luxe jacuzzi? Alles is bespreekbaar bij ons!

Stadstuin aanleggen Doetinchem op maat

Wij zijn dé specialist op het gebied van het aanleggen van stadstuinen in Doetinchem, volledig naar uw wensen. Door de samenwerking met onze tuinarchitect wordt de tuin van uw dromen werkelijkheid. Hij komt op afspraak langs om uw tuin te inspecteren en uw voorkeuren te bespreken.

Het tuinontwerp wordt door de tuinarchitect omgezet in de aanleg van de tuin. Na afronding van de eerste versie zal de tuinarchitect deze met u doornemen. Wellicht heeft u inmiddels nieuwe gedachten gekregen en wenst u nog verdere wijzigingen aan te brengen.

Hierna wordt het definitieve ontwerp voltooid, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw tuin er in werkelijkheid uitgaat zien. Als u gegrepen bent door het ontwerp en volledig achter de scherpe offerte staat die wij presenteren, dan plannen we met u een efficiënte planning. Met uw input maken we een praktische planning.

U kunt precies volgen wanneer uw tuin wordt aangelegd en wanneer deze voltooid is. Door onze gestructureerde aanpak heeft u nooit lang geen tuin. Met een strakke planning zorgen we voor flexibiliteit waar nodig.

Stel dat u tijdens de klus nog iets bedenkt dat u graag wilt veranderen of toevoegen, geef het dan direct aan ons door. Indien u halverwege de werken bedenkt dat u nog iets wilt aanpassen of toevoegen, dan voeren we dat direct voor u uit. Met een maatwerk tuin wordt uw droomtuin gerealiseerd.

Stadstuin aanleggen Doetinchem opties

Heeft u interesse in het laten aanleggen van een stadstuin in Doetinchem door Klap Tuinen? Bij ons heeft u een ruime keuze aan opties! Van A tot en met Z, inclusief vergunningen, funderingen, de juiste verlichting en een beregeningsinstallatie, wordt alles door ons geregeld naast de luxe opties. In elk detail wordt van A tot Z voor u gezorgd.

Zijn we erin geslaagd om u te overtuigen dat wij dé expert zijn in Doetinchem voor het aanleggen van stadstuinen? Neem gerust contact met ons op via 0315 726 402 om een oriënterend gesprek in te plannen. Op zoek naar professioneel tuinaanleg? Vraag direct een offerte aan en wij van Klap Tuinen nemen spoedig contact met u op.

Veel gestelde vragen over stadtuin aanleggen

Bij het creëren van een stadstuin zijn er talrijke keuzemogelijkheden. Wellicht heeft u nu enkele onbeantwoorde vragen waar we u bij kunnen helpen. In deze paragraaf hebben we getracht de meest gestelde vragen hieromtrent op een rij te zetten.

Hoeveel kost een stadstuin aanleggen?

De bedragen voor het tot stand brengen van een stadstuin variëren door diverse factoren en zijn niet vast. De kosten voor het aanleggen van een stadstuin variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de tuin, het gewenste ontwerp en de gebruikte materialen. Maatwerk is vaak essentieel om de ruimte optimaal te benutten en aan de wensen van de klant te voldoen.

Wat is de betekenis van een hovenier?

Een hovenier is deskundig in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Een tuinexpert heeft kennis van planten, bestrating en landschapsarchitectuur. Hun takenpakket omvat het ontwerpen van buitenruimtes die zowel esthetisch aantrekkelijk als bruikbaar zijn voor de gebruikers.

Waar op letten bij een hovenier?

Bij de keuze van een hovenier is het essentieel om aandacht te besteden aan hun ervaring, referenties en eerder gerealiseerde projecten. Dit zorgt ervoor dat ze passen bij uw specifieke behoeften en verwachtingen. Een essentieel onderdeel is het maken van expliciete afspraken over de prijs, planning en de gewenste resultaten van het project.

Klap Tuinen staat voor u klaar in Doetinchem
Over ons

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0315 726 402

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Klap Tuinen

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere als zakelijke klanten en bied een breed scala aan diensten aan, waaronder: tuinaanleg, (sier)bestrating, beplanting, grondverzet, vlonders, afscheidingen, pergola's, vijvers & tuinonderhoud.


Bij mij kunt u rekenen op professioneel vakmanschap en expertise om uw tuinwensen te realiseren.


VCA,Erkend leerbedrijf

Reviews van Klap Tuinen

Door J.L
Op 20 juni 2023
10

Prima hovenier met verstand van zaken. Fijne klantvriendelijke instelling.

Door J.E.G.D.R
Op 13 juni 2023
10

Enthousiaste en kundige hovenier!!!

Door N.S
Op 17 juni 2022
10

Mathijs en zijn collega zijn toppers, harde werkers zeker aanbevolen..

Door T.B
Op 6 juni 2022
10

Mathijs is een prima hovenier, zeer kundig, punktueel, zeer snelle respons, zeker aan te bevelen

Door J.B
Op 1 juni 2022
10

Mathijs heeft een goed stuk werk geleverd. (boomstronk uitgefraisd) Hij is welkom voor een volgende klus. Hij is betrouwbaar, levert vakwerk en is een prettig persoon. Jose en Hans Buurman.

Door K.P
Op 2 juli 2021
10

Werkt netjes en komt zijn afspraken na.

Door H.P
Op 19 mei 2021
10

Mathijs heeft bij ons 10 meter schutting geplaatst. Allemaal volledig naar wens.

Door F.T.L.H
Op 15 april 2021
10

Het was heel fijn om samen met Mathijs het plan voor de tuin te maken. Hij was erg enthousiast en had leuke ideeën. We zijn heel erg tevreden met het resultaat.

Door V.V
Op 29 mei 2020
10

Deze hovenier kan ik zeker aanbevelen. Een hardwerkende jonge vent waar je van op aan kunt

Door M.V.H
Op 22 mei 2020
10

Van intake tot offerte perfect. Alles uitgevoerd volgens afspraak. Op tijd en op maat. Mathijs is iedere euro waard.

Door I.T
Op 14 mei 2020
10

Klaptuinen (Mathijs) heeft samen met een boomverzorger mijn grote wilg van ca. 12 meter hoog flink gesnoeid. Met behulp van touwen werd in de boom geklommen en werd de boom, zonder schade aan de bast te veroorzaken, flink ingekort. De communicatie vooraf verliep heel goed. De heren hebben puik werk afgeleverd. Ze zijn vriendelijk en netjes. De afkomende takken hebben ze op ons verzoek afgevoerd via het garagedak en naar de stort gebracht. Ze hebben alles zeer netjes achtergelaten. We zijn er zeer tevreden over (ook mijn buurman) en ik zal bij een volgende klus niet aarzelen om wederom Klaptuinen in te schakelen.

Door Albert Swinkels
Op 27 april 2020
10

Op inschrijving heeft Mathijs Klap twee bomen bij mij gesnoeid voor een zeer concurrerende prijs. Het afgeleverde werk maar zeker ook de enthousiaste inzet van deze jonge ondernemer zijn voor mij aanleiding om Mathijs vaker in te zetten bij onderhoudswerk in mijn tuin.

Door jan wiegers
Op 23 april 2020
10

Het was erg plezierig om met Mathijs samen te werken. Hij had goede oplossingen voor al onze vragen en wensen. Een jonge en professionele ondernemer waar we graag mee samengewerkt hebben.

Door jeroen kijvekamp
Op 17 april 2020
10

Prima werk geleverd met het plaatsen van de schutting. Netjes geplaatst en aan elk detail wordt gedacht. Zal Mathijs bij andere klussen zeker weer inhuren

Door G.S
Op 10 april 2020
10

Vakwerk geleverd. Bedankt Matthijs!

Door Sander Bossema
Op 4 december 2019
10

Ben zeer tevreden over de samenwerking met Mathijs. Harde werker Die weet waarover hij praat. Zal hem hoogstwaarschijnlijk weer inhuren voor andere tuinklussen.

Door Lotte Radstake - Smit
Op 21 november 2019
10

Met onze ideeën en de tips en ervaring van Mathijs hebben wij een mooi resultaat. Communicatie verliep vlot en soepel. Hield ons goed op de hoogte, komt afspraken na. Kort gezegd; zeer tevreden.