Direct een hovenier nodig in Doetinchem?Bel 0315 726 402Of vul het formulier in

Bomen snoeien Doetinchem Wij staan in Doetinchem voor u klaar!
Een Hovenier
Gevestigd in Doetinchem, dus snel op locatie!

Bomen snoeien Doetinchem

Zijn er gezondheidsproblemen bij uw boom, is hij overmatig gegroeid of toe aan een opknapbeurt? Bij Klap Tuinen zijn we er altijd wanneer u bomen wilt laten snoeien in Doetinchem! Met onze professionele boomverzorging in Doetinchem blijven uw bomen gezond en mooi door vakkundige snoei en onderhoud.

Alle soorten bomen worden zorgvuldig gesnoeid door onze boomverzorgers die gebruik maken van gespecialiseerd materiaal en kennis. De veiligheid van uw bomen bij het snoeien in Doetinchem is gegarandeerd. Bij het snoeien van bomen wordt een vaste werkwijze gehanteerd door onze deskundige team:

 1. Op maat gemaakt overleg:
  Tijdens ons gesprek zullen we uw wensen en de specifieke behoeften van uw tuin bespreken.
 2. Deskundig onderzoek en beoordeling:
  Onze boomverzorgers zullen de bomen inspecteren en advies geven over de optimale snoeimethoden voor behoud van gezondheid en veiligheid.
 3. Maatwerkvoorstel:
  We zullen in overleg met u een specifiek op maat gemaakt snoeiplan opstellen dat past bij de specifieke eigenschappen van uw bomen en tuin.
 4. Veilige en efficiënte uitvoering:
  Met behulp van professionele apparatuur en technieken voeren we het snoeiwerk veilig en efficiënt uit.
 5. Informatie over bomenonderhoud na het snoeien:
  We delen waardevolle informatie over bomenonderhoud na het snoeiproces, zodat uw tuin langdurig gezond blijft.
 6. Een Levenslange waarde in uw tuin:
  Met onze professionele snoeitechnieken geven we de boom een levenslange waarde, wat bijdraagt aan de esthetiek van uw tuin.

Ons team bij Klap Tuinen staat klaar om uw bomen te snoeien met toewijding, expertise en zorg. Ervaar onze toewijding, expertise en zorg door uw bomen te laten snoeien door ons. Breng vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en geef ons de kans om uw tuin te verbeteren.

Wanneer bomen snoeien?

Veel mensen hebben hun bedenkingen als het gaat om het snoeien van planten en bomen. Knip ik op het juiste moment en genoeg weg, of haal ik te veel plantmateriaal weg? De verscheidenheid aan begroeiing in tuinen kan voor verwarring zorgen.

Voor meer informatie over de beste periodes om bomen te snoeien, kunt u contact met ons opnemen. Wij delen graag vrijblijvend advies met u. Vraagt u zich af hoe het zit? Bel ons dan gerust. Heeft u hulp nodig? Bel naar 0315 726 402 voor directe bijstand van ons team!

Boom bijknippen

Professioneel bomen snoeien Doetinchem

Denkt u erover na om uw boom in Doetinchem en de omgeving te laten snoeien? Onze experts hebben veel ervaring met het snoeien en kappen van bomen in stedelijk gebied. U krijgt bij ons een professionele boomverzorging met een scherpe prijs voor het snoeien van uw boom.

Onze hoveniers voeren elke snoeiklus veilig en professioneel uit, zodat uw huis en tuin geen risico lopen tijdens het bomen snoeien. U kunt vertrouwen op onze hoveniers die uw wensen serieus nemen en een fantastisch eindresultaat garanderen. Het is vanzelfsprekend dat uw tuin er na onze werkzaamheden weer stralend uitziet en dat u kunt genieten van uw prachtig gesnoeide boom!

Wij hebben uitgebreide ervaring in het snoeien van bomen en passen verschillende methoden toe om aan uw behoeften te voldoen. Bomen snoeien kunnen wij op onderstaande manieren voor u uitvoeren:

 • Lichtsnoei:
  We verwijderen zorgvuldig enkele takken om de boom minder dicht te maken, zodat zijn unieke kenmerken beter tot uiting komen.
 • Opsnoeien
  Met precisie en zorg verwijderen we de onderste takken, waardoor uw boom een elegante en goed verzorgde uitstraling krijgt
 • Vormsnoei:
  Ons team van tuinmannen zorgt voor het precies bijwerken van de boom in de gewenste vorm die u voor ogen heeft, om zo een harmonieuze en visueel aantrekkelijke uitstraling aan uw tuin te geven
 • Kruinsnoei:
  We verwijderen zorgvuldig het bovenste gedeelte van uw boom, om zo de gezondheid te behouden en de groei te stimuleren
 • Kandelaberen:
  Met vaardigheid zagen en knotten we alle takken af, zodat alleen de stam en takkenstompen overblijven en de boom een opvallend en kunstzinnig uiterlijk krijgt

Bomen laten snoeien Doetinchem door Klap Tuinen

Met een grote verscheidenheid aan snoeimethoden stemt ons team af op de behoeften van uw bomen en uw persoonlijke voorkeuren. Ervaar een fantastisch groene omgeving door uw bomen met vertrouwen te laten snoeien door Klap Tuinen's experts. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende prijsopgave of laat u adviseren door één van onze deskundige medewerkers op het telefoonnummer.

Veel gestelde vragen over bomen snoeien

Heeft u prangende vragen over het snoeien van bomen in Doetinchem? In dit gedeelte vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen over het snoeien van bomen, een essentiële praktijk ter ondersteuning van gezonde en mooie bomen in uw tuin of buitenplaats. Twijfelt u over het juiste moment om te snoeien, de toe te passen werkwijzen of de effecten op de boomgezondheid? Dan staan wij voor u klaar.

Wat zijn de financiële overwegingen bij het snoeien van een grote boom?

Het snoeien van grote bomen vergt meestal gespecialiseerde apparatuur en ervaren vakmanschap, wat invloed kan hebben op de kosten en maakt het lastig om een specifieke prijs te geven. Factoren zoals de toestand van de boom en mogelijke problemen tijdens het snoeien kunnen de kosten beïnvloeden.

Wat zijn de beste periodes om bomen te snoeien?

Een paar eenvoudige snoeiklussen kunnen in de zomer worden uitgevoerd, maar voor zware snoei is het raadzaam om te wachten tot de late herfst of winter om bloeden en zwakte van de boom te voorkomen. Voor het snoeien is het aan te raden om eerst professioneel advies in te winnen bij een boomdeskundige.

Welke bomen zijn vatbaar voor snoei?

Je hebt normaal gesproken de mogelijkheid om alle bomen te snoeien, maar het is van belang om correcte snoeitechnieken en timing te hanteren, afgestemd op de boomvariëteit en de gewenste uitkomst. Bij specifieke snoeikwesties is het aan te bevelen om professioneel advies in te winnen bij boomspecialisten.

Is het aan de gemeente om bomen te snoeien?

Gewoonlijk draagt de gemeente de verantwoordelijkheid voor het snoeien van bomen in openbaar groen om de veiligheid en leefbaarheid te waarborgen. Dit kan variëren op basis van lokale regels en beleid die van toepassing zijn.

Over ons

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0315 726 402

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Klap Tuinen

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere als zakelijke klanten en bied een breed scala aan diensten aan, waaronder:


Tuinaanleg(Sier)bestratingBeplantingGrondverzetVlondersAfscheidingenPergola'sVijversTuinonderhoud

Bij mij kunt u rekenen op professioneel vakmanschap en expertise om uw tuinwensen te realiseren.


Logo van VCA
Logo van Erkend leerbedrijf
VCA,Erkend leerbedrijf

Reviews van Klap Tuinen

Door Albert Swinkels
Op 27 april 2020
10

Op inschrijving heeft Mathijs Klap twee bomen bij mij gesnoeid voor een zeer concurrerende prijs. Het afgeleverde werk maar zeker ook de enthousiaste inzet van deze jonge ondernemer zijn voor mij aanleiding om Mathijs vaker in te zetten bij onderhoudswerk in mijn tuin.

Door jan wiegers
Op 23 april 2020
10

Het was erg plezierig om met Mathijs samen te werken. Hij had goede oplossingen voor al onze vragen en wensen. Een jonge en professionele ondernemer waar we graag mee samengewerkt hebben.

Door jeroen kijvekamp
Op 17 april 2020
10

Prima werk geleverd met het plaatsen van de schutting. Netjes geplaatst en aan elk detail wordt gedacht. Zal Mathijs bij andere klussen zeker weer inhuren

Door Sander Bossema
Op 4 december 2019
10

Ben zeer tevreden over de samenwerking met Mathijs.Harde werker Die weet waarover hij praat.Zal hem hoogstwaarschijnlijk weer inhuren voor andere tuinklussen.

Door Lotte Radstake - Smit
Op 21 november 2019
10

Met onze ideeën en de tips en ervaring van Mathijs hebben wij een mooi resultaat.Communicatie verliep vlot en soepel. Hield ons goed op de hoogte, komt afspraken na. Kort gezegd; zeer tevreden.