Teamfoto Klap Tuinen
Boomverzorging Doetinchem Wij staan in Doetinchem voor u klaar!
Een Hovenier
Gevestigd in Doetinchem, dus snel op locatie!

Boomverzorging Doetinchem

Op zoek naar boomverzorging in Doetinchem? Klap Tuinen staat garant voor kwaliteit en service! Dankzij onze langdurige ervaring in boomonderhoud, -behoud, snoei of kap, zijn we bereid uw vragen met zorg te beantwoorden. Bij Klap Tuinen staat een toegewijd team van experts en diepgaande kennis van boomverzorging garant voor een professionele aanpak en resultaten die uw verwachtingen overtreffen. Zo wordt uw buitenruimte getransformeerd in een groen paradijs.

Het goed onderhouden van uw boom is de sleutel tot het behoud van zijn optimale conditie! Door regelmatige boomverzorging in Doetinchem kunnen we ervoor zorgen dat uw bomen in goede conditie blijven en beter bestand zijn tegen ziekten en plagen. Onze focus ligt tijdens boomverzorging in Doetinchem op het handhaven van uw bomen in topconditie, zodat ze niet alleen mooi floreren, maar ook weerstand bieden tegen ziekten en plagen, voor een duurzame groei en bloei.

Onze boomverzorgers bij Klap Tuinen hebben niet alleen vakkennis, maar ook de juiste expertise en materialen om uw boom op de juiste manier te verzorgen. Bent u nieuwsgierig naar onze diensten? Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact op met onze experts via 0315 726 402 of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

De beste boomverzorging in Doetinchem en omstreken!

Met een diepgaande kennis van verschillende aspecten van bomen, staan wij bekend als dé specialist in boomverzorging in Doetinchem en aangrenzende regio's. Met passie en oog voor detail, zorgen we voor elke boom alsof het onze eigen boom is. Dankzij ons ervaren expertteam blijft uw boom in perfecte conditie.

Bekijk hieronder de werkzaamheden die we uitvoeren in verband met boomverzorging:

  • Vakkundig bomen snoeien
  • Onderhoud van bomen
  • Zorgeloos bomen verplaatsen
  • Gedegen bomen knotten of toppen
  • Gedegen bomen planten en bomen verankeren

Onze ervaren boomverzorger in Doetinchem geeft aangepast advies over boomziektes en boomplagen. Onze boomverzorger in Doetinchem staat bekend om het verstrekken van advies op maat over boomziektes en boomplagen, wat van groot belang is voor het behoud van gezonde bomen in uw omgeving. Bij Klap Tuinen in Doetinchem is de boomverzorger gewijd aan het verstrekken van op maat gemaakt advies over boomziektes en boomplagen, wat cruciaal is voor het behoud van gezonde bomen in uw omgeving.

Het verzorgen van een boom

Klap Tuinen doet uw boomverzorging in Doetinchem

Voor diegenen die wonen in Doetinchem of nabij Doetinchem, verzorgen wij graag uw boom. Voor vakkundige boomverzorging in Doetinchem, kies Klap Tuinen. Twijfel niet om één van onze collega’s op 0315 726 402 om raad te vragen, wij hebben voor elke boom een passende oplossing!

Veel gestelde vragen over boomverzorging

Wenst u meer duidelijkheid over boomverzorging? Hier vindt u antwoorden op gestelde vragen over het onderhouden en verzorgen van bomen in uw tuin of buitenruimte. Of u nu nieuw bent in de wereld van boomverzorging of een doorgewinterde tuinier, ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het behoud van uw bomen.

Wat zijn de tarieven voor boomverzorging?

De prijzen variëren en zijn gebaseerd op de projectomvang, benodigdheden en ervaring van de specialist. Voor specifieke opdrachten zoals boomverwijdering, snoeien of gezondheidsinspecties, kunt u het beste een ervaren boomspecialist inschakelen voor een aangepaste kostenraming

Hoe ver moet een boom van de gemeentegrens verwijderd zijn?

Een boom dient minimaal 2 meter van de erfgrens te staan volgens de wet, terwijl voor een heg of struik een afstand van minimaal 0,5 meter geldt. Als er sprake is van onenigheid, is het verstandig om eerst met de buren te overleggen voordat er verdere actie wordt ondernomen.

Op welke manier kan je een boom goed verzorgen?

Voor het optimale onderhoud van een boom is het noodzakelijk om regelmatig te snoeien, waardoor dode of zieke takken kunnen worden weggenomen en de groei en vorm kunnen worden gereguleerd. Een goede boomverzorging omvat het geven van water en voeding, en het controleren op plagen en ziektes op regelmatige basis.

Welke bomen dienen niet gesnoeid te worden?

Het snoeien van bomen, zoals de esdoorn (Acer), berk (Betulus), haagbeuk (Carpinus), notelaar (Juglans regia) en bepaalde druivensoorten (Vitis), dient in de winter vermeden te worden vanwege het risico op bloeden en mogelijke gezondheidsproblemen. Een juiste snoei op de passende momenten van het jaar draagt bij aan het welzijn van deze ABC-bomen.

Klap Tuinen staat voor u klaar in Doetinchem
Over ons

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0315 726 402

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Klap Tuinen

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere als zakelijke klanten en bied een breed scala aan diensten aan, waaronder: tuinaanleg, (sier)bestrating, beplanting, grondverzet, vlonders, afscheidingen, pergola's, vijvers & tuinonderhoud.


Bij mij kunt u rekenen op professioneel vakmanschap en expertise om uw tuinwensen te realiseren.


VCA,Erkend leerbedrijf

Reviews van Klap Tuinen

Door Albert Swinkels
Op 27 april 2020
10

Op inschrijving heeft Mathijs Klap twee bomen bij mij gesnoeid voor een zeer concurrerende prijs. Het afgeleverde werk maar zeker ook de enthousiaste inzet van deze jonge ondernemer zijn voor mij aanleiding om Mathijs vaker in te zetten bij onderhoudswerk in mijn tuin.

Door jan wiegers
Op 23 april 2020
10

Het was erg plezierig om met Mathijs samen te werken. Hij had goede oplossingen voor al onze vragen en wensen. Een jonge en professionele ondernemer waar we graag mee samengewerkt hebben.

Door jeroen kijvekamp
Op 17 april 2020
10

Prima werk geleverd met het plaatsen van de schutting. Netjes geplaatst en aan elk detail wordt gedacht. Zal Mathijs bij andere klussen zeker weer inhuren

Door Sander Bossema
Op 4 december 2019
10

Ben zeer tevreden over de samenwerking met Mathijs. Harde werker Die weet waarover hij praat. Zal hem hoogstwaarschijnlijk weer inhuren voor andere tuinklussen.

Door Lotte Radstake - Smit
Op 21 november 2019
10

Met onze ideeën en de tips en ervaring van Mathijs hebben wij een mooi resultaat. Communicatie verliep vlot en soepel. Hield ons goed op de hoogte, komt afspraken na. Kort gezegd; zeer tevreden.