Teamfoto Klap Tuinen
Gevestigd in Doetinchem, dus snel op locatie!

Boomstronk verwijderen Doetinchem

Woont u in Doetinchem en omsteken en denkt u eraan om een boomstronk te laten verwijderen? Op zoek naar specialisten in boomwortelverwijdering in Doetinchem? Zoek niet verder! Heeft u boomwortels die u wilt laten verwijderen in Doetinchem? Vertrouw op onze expertise en wij helpen u graag!

Na het kappen van een boom, zult u nog steeds de stronk en wortels in de grond vinden. Het kan hinderlijk zijn dat u uw tuin niet kunt beplanten of herinrichten Zelf de stronk weghalen is een hele klus, omdat u al gauw geconfronteerd wordt met de omvangrijke wortelstructuur en het gevaar loopt kabels en leidingen te beschadigen.

Schakel een specialist zoals Klap Tuinen in voor het snel en vakkundig verwijderen van uw boomstronk. Met onze deskundigheid en langdurige ervaring in boomwerkzaamheden, kunnen wij uw boomstronk binnen een mum van tijd verwijderen, zodat uw tuin weer kan stralen. Heeft u advies nodig of wilt u een offerte ontvangen? Neem direct contact met ons op via 0315 726 402 of vraag online een offerte aan.

Boomstronken weghalen uit de tuin

Het verwijderen van boomstronken uit de tuin kan een uitdaging zijn voor nieuwe tuinplannen. Na het kappen blijft vaak een hardnekkige stronk achter die lastig weg te krijgen is. Veel mensen laten de stronk ongemoeid totdat er een tuinrenovatie aan zit te komen en deze dan onverwacht voor problemen zorgt. Proberen het diepgewortelde systeem te overwinnen met alleen een schop en spierkracht, beperkt vaak de vooruitgang.

Professionele hulp van Klap Tuinen is essentieel voor het effectief verwijderen van een boomstronk. Door onze geavanceerde stobbenfrees verdwijnen alle boomstronken als sneeuw voor de zon, zodat uw tuin weer straalt. Voor het professioneel verwijderen van boomstronken in Doetinchem staat Klap Tuinen voor u klaar.

Boomstronk frezen met een stobbenfrees

Eerst wordt de boomstronk dicht bij de grond afgezaagd om een efficiënte werkwijze te garanderen voordat we de stobbenfrees inzetten. Met de stobbenfrees worden alle wortels vlot verwijderd, waardoor de hele boomstronk verdwijnt. Door gebruik te maken van zagen en stobbenfrezen werken we toe naar een tuin zonder boomstronken, zodat u weer zorgeloos kunt genieten van een gelijkmatige en nette buitenruimte.

Na het frezen van de boomstronk, krijgt u houtsnippers die ideaal zijn om opnieuw te gebruiken in uw tuin, zoals paden aanleggen en als mulch in de borders. Wij regelen ook graag de opruiming van de houtsnippers voor u. Het hergebruiken van houtsnippers draagt bij aan een duurzamere tuin en een vermindering van afval.

Zodra de boomstronk weg is, is uw tuin gereed voor een geheel nieuwe opzet. Geen hindernissen meer: uw droomtuin is nu binnen bereik. Nu de ondergrond is geëgaliseerd, is het tijd om uw droomtuin te visualiseren.

Wortels en stronken verwijderen met andere methodes

Naast het met de hand uitgraven en het toepassen van een stobbenfrees voor het verwijderen van boomstronken en wortels, zijn er diverse andere technieken voorhanden. Zo kan de boomstronk verwijderen chemisch uitgevoerd worden of met zoutzuur. Een punt van aandacht is dat chemische methodes voor het verwijderen van boomstronken vaak langzamer zijn en het milieu kunnen schaden, terwijl ze niet altijd zo effectief zijn als mechanische verwijderingstechnieken.

Bij het verwijderen van boomstronken en wortels geven wij altijd de voorkeur aan natuurvriendelijke technieken zoals uitgraven of frezen. Het milieu kan ernstig geschaad worden en de bodem vervuild door alternatieve methoden zoals zoutzuur of chemische stoffen, wat natuurlijk niet gewenst is. Wij streven naar een gezonde en milieuvriendelijke tuin door te kiezen voor natuurvriendelijke methoden, zoals graven of frezen, om boomstronken en wortels te verwijderen terwijl we het ecosysteem in stand houden.

Denkt u erover om een beslissing te nemen? Schakel onze professional in om de situatie van de boom te beoordelen, er zijn namelijk meer opties dan u denkt. Zoekt u naar professioneel advies over het chemisch verwijderen van boomstronken en wortels? Neem contact met ons op 0315 726 402 voor deskundige begeleiding! Heeft u behoefte aan meer details? Laat het ons weten via 0315 726 402!

Het uitgraven van een boomstronk door de expert
De specialisten van Klap Tuinen staan klaar om uw boomstronk te verwijderen in Doetinchem.

Kosten boomstronk verwijderen Doetinchem

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van een boomstronk in Doetinchem en de omliggende regio? Een boomstronk kan snel worden verwijderd met een stobbenfrees, mits de boom gemakkelijk bereikbaar is. De kosten van het verwijderen van een boomstronk kunnen aardig oplopen als er uitgraven bij komt kijken.

Voordat de kosten voor het verwijderen van een boomstronk worden vastgesteld, moeten diverse aspecten worden overwogen:

  • De positie en toegankelijkheid van de boomstronk
  • De breedte van de stam
  • De boomvariatie
  • De wortelcomplexiteit
  • Hulpmiddelen die nodig zijn voor het werk

Benieuwd naar de prijs van het verwijderen van een boomstronk? Wacht niet langer en bel onze boomspecialist op 0315 726 402, we kunnen u telefonisch beter informeren als alle details bekend zijn. Of vraag bij ons vrijblijvend om een offerte.

Verwijderen van een boomstronk Doetinchem? Neem contact op!

In Doetinchem en omgeving zijn onze deskundige boomverzorgers werkzaam bij ons gecertificeerde boomverzorgingsbedrijf. Wij bieden ondersteuning bij algemene boomverzorging, het verwijderen van bomen, het behandelen van boomziektes en andere boom gerelateerde diensten. Voor al uw vragen zijn wij beschikbaar!

Onze missie is om het verwijderen van boomstronken zo eenvoudig mogelijk te maken, met zo weinig mogelijk overlast, zodat u snel weer in uw tuin aan de slag kunt. Onze specialisten staan voor meer informatie altijd voor u klaar via 0315 726 402. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Veel gestelde vragen over boomstronk verwijderen

Zoek niet verder voor antwoorden op uw vragen over boomstronk verwijderen in Doetinchem! Heeft u vragen over het succesvol en efficiënt verwijderen van boomstronken uit uw tuin? Hier vindt u de antwoorden die u zoekt! Of u nu vragen heeft over verschillende verwijderingstechnieken, de kosten van het verwijderen van boomstronken, of de mogelijke gevolgen voor uw tuin, wij staan klaar om u te helpen.

Wat is de beste manier om oude boomstronken te verwijderen?

Voor het verwijderen van oude boomstronken zijn diverse methoden beschikbaar, zoals het uitgraven met een graafmachine of het gebruik van een stronkenfrees, afhankelijk van de grootte en locatie van de stronk. Het wordt aanbevolen om een ervaren boomspecialist in te schakelen voor een veilige en doeltreffende verwijdering. Een professionele boomspecialist inschakelen is verstandig voor een veilige en efficiënte uitvoering van het werk.

Wat zijn de juiste handelingen voor het uitgraven van een boom?

Zorg voor een sleuf rond de boom tot aan de wortels voordat u doorgaat met de volgende stap. Daaropvolgend tilt u voorzichtig de boom op met behulp van een graafmachine of met behulp van touwen en gereedschap, waarbij de ongeschonden staat van de wortels van groot belang is.

Waar kan ik terecht met boomstronken die ik niet meer nodig heb?

Wilt u van uw boomstronken af? Overweeg om ze in de groenafvalcontainer te plaatsen, waar grootschalig tuinafval, zoals boomstronken en grote takken, gemakkelijk kan worden afgevoerd. Kies bijvoorbeeld om ze te laten versnipperen door een professionele boomverwijderingsdienst, met behulp van een stronkenfrees om ze te verpulveren tot houtsnippers, of door ze af te voeren naar een stortplaats voor groenafval.


Klap Tuinen staat voor u klaar in Doetinchem
Over ons

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0315 726 402

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor boomstronk verwijderen?

Over Klap Tuinen

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere als zakelijke klanten en bied een breed scala aan diensten aan, waaronder: tuinaanleg, (sier)bestrating, beplanting, grondverzet, vlonders, afscheidingen, pergola's, vijvers & tuinonderhoud.


Bij mij kunt u rekenen op professioneel vakmanschap en expertise om uw tuinwensen te realiseren.


VCA,Erkend leerbedrijf

Reviews van Klap Tuinen

Door J.L
Op 20 juni 2023
10

Prima hovenier met verstand van zaken. Fijne klantvriendelijke instelling.

Door J.E.G.D.R
Op 13 juni 2023
10

Enthousiaste en kundige hovenier!!!

Door N.S
Op 17 juni 2022
10

Mathijs en zijn collega zijn toppers, harde werkers zeker aanbevolen..

Door T.B
Op 6 juni 2022
10

Mathijs is een prima hovenier, zeer kundig, punktueel, zeer snelle respons, zeker aan te bevelen

Door J.B
Op 1 juni 2022
10

Mathijs heeft een goed stuk werk geleverd. (boomstronk uitgefraisd) Hij is welkom voor een volgende klus. Hij is betrouwbaar, levert vakwerk en is een prettig persoon. Jose en Hans Buurman.

Door K.P
Op 2 juli 2021
10

Werkt netjes en komt zijn afspraken na.

Door H.P
Op 19 mei 2021
10

Mathijs heeft bij ons 10 meter schutting geplaatst. Allemaal volledig naar wens.

Door F.T.L.H
Op 15 april 2021
10

Het was heel fijn om samen met Mathijs het plan voor de tuin te maken. Hij was erg enthousiast en had leuke ideeën. We zijn heel erg tevreden met het resultaat.

Door V.V
Op 29 mei 2020
10

Deze hovenier kan ik zeker aanbevelen. Een hardwerkende jonge vent waar je van op aan kunt

Door M.V.H
Op 22 mei 2020
10

Van intake tot offerte perfect. Alles uitgevoerd volgens afspraak. Op tijd en op maat. Mathijs is iedere euro waard.

Door I.T
Op 14 mei 2020
10

Klaptuinen (Mathijs) heeft samen met een boomverzorger mijn grote wilg van ca. 12 meter hoog flink gesnoeid. Met behulp van touwen werd in de boom geklommen en werd de boom, zonder schade aan de bast te veroorzaken, flink ingekort. De communicatie vooraf verliep heel goed. De heren hebben puik werk afgeleverd. Ze zijn vriendelijk en netjes. De afkomende takken hebben ze op ons verzoek afgevoerd via het garagedak en naar de stort gebracht. Ze hebben alles zeer netjes achtergelaten. We zijn er zeer tevreden over (ook mijn buurman) en ik zal bij een volgende klus niet aarzelen om wederom Klaptuinen in te schakelen.

Door Albert Swinkels
Op 27 april 2020
10

Op inschrijving heeft Mathijs Klap twee bomen bij mij gesnoeid voor een zeer concurrerende prijs. Het afgeleverde werk maar zeker ook de enthousiaste inzet van deze jonge ondernemer zijn voor mij aanleiding om Mathijs vaker in te zetten bij onderhoudswerk in mijn tuin.

Door jan wiegers
Op 23 april 2020
10

Het was erg plezierig om met Mathijs samen te werken. Hij had goede oplossingen voor al onze vragen en wensen. Een jonge en professionele ondernemer waar we graag mee samengewerkt hebben.

Door jeroen kijvekamp
Op 17 april 2020
10

Prima werk geleverd met het plaatsen van de schutting. Netjes geplaatst en aan elk detail wordt gedacht. Zal Mathijs bij andere klussen zeker weer inhuren

Door G.S
Op 10 april 2020
10

Vakwerk geleverd. Bedankt Matthijs!

Door Sander Bossema
Op 4 december 2019
10

Ben zeer tevreden over de samenwerking met Mathijs. Harde werker Die weet waarover hij praat. Zal hem hoogstwaarschijnlijk weer inhuren voor andere tuinklussen.

Door Lotte Radstake - Smit
Op 21 november 2019
10

Met onze ideeën en de tips en ervaring van Mathijs hebben wij een mooi resultaat. Communicatie verliep vlot en soepel. Hield ons goed op de hoogte, komt afspraken na. Kort gezegd; zeer tevreden.