Teamfoto Klap Tuinen
Gevestigd in Doetinchem, dus snel op locatie!

Schutting plaatsen Doetinchem

Een tuinafscheiding is de kers op de taart van uw tuininrichting. Klap Tuinen is de specialist op het gebied van schuttingen en tuinafscheidingen, u kunt rekenen op producten van de hoogste kwaliteit voor een lage prijs. In elke fase, van ontwerp tot deskundige plaatsing, zijn wij uw betrouwbare partner.

Bij ons draait het om uw tevredenheid en daarom luisteren we graag naar uw wensen om de perfecte schutting voor u te realiseren. Bel ons via 0315 726 402 om een afspraak te maken. Wilt u weten wat het laten plaatsen van een schutting gaat kosten? Vraag dan snel een offerte aan via ons offerteformulier. Waarom laten huiseigenaren graag een schutting installeren door Klap Tuinen in Doetinchem en omringende gebieden?

Het plaatsen van een schutting

Waarom Klap Tuinen de juiste keuze is voor uw schutting in Doetinchem en omstreken?

 • Wij garanderen dat uw schutting exact waterpas staat, zowel horizontaal als verticaal
 • Optioneel: palen aanstorten met beton
 • Breed assortiment dat perfect bij uw voorkeuren past
 • Altijd een poort dat perfect past bij uw behoeften
 • De beste kwaliteit in Doetinchem en omgeving

Houten schutting laten plaatsen Doetinchem

Zoekt u naar een erkend bedrijf dat voor een scherpe prijs een houten schutting kan zetten in Doetinchem en omgeving? Voor een hoogwaardige schutting moet u bij Klap Tuinen zijn! Wij zorgen voor een snelle service en hoogwaardige kwaliteit in alles wat we doen.

Bij het monteren van een schutting in Doetinchem wordt rekening gehouden met de bodem door onze specialisten. Met een stevige basis zal uw schutting standhouden en kunt u optimaal genieten van uw tuin. Onze kracht ligt in het gebruik van hoogwaardige materialen, die zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling van de schuttingen. Daarnaast bieden we bij Klap Tuinen een gepersonaliseerde ontwerpservice, waarbij we intensief samenwerken met onze klanten om schuttingen te realiseren die precies passen bij hun stijl en tuinkenmerken.

Wat maakt een houten schutting de perfecte toevoeging voor uw tuin? Voor elke voorkeur en stijl heeft Klap Tuinen een houten schutting die daar perfect op aansluit. Wat voor type schutting u ook selecteert, de diverse tuinafscheidingen van Klap Tuinen passen allemaal bij uw persoonlijke voorkeur!

Waarom hout de ideale keuze is voor schuttingen

De voordelen van een houten schutting hebben bijgedragen aan zijn populariteit als tuinafscheiding. Leer meer over de voordelen van een houten schutting in Doetinchem:

 • Geluidsisolatie:
  Hout heeft van zichzelf geluiddempende kenmerken, waardoor een houten schutting kan helpen om geluidsoverlast van buitenaf te verminderen.
 • Aanpasbaarheid:
  Houten schuttingen kunnen eenvoudig op maat gemaakt en aangepast worden aan uw wensen of tuinontwerpen, ze kunnen tevens in verschillende kleurtinten geschilderd of gebeitst worden.
 • Kosten-efficiënt:
  Een houten schutting kan een kosten-efficiënte keuze zijn in vergelijking met andere materialen zoals metaal of vinyl, vooral wanneer lokale of minder dure houtsoorten worden gebruikt.

Populaire houten schuttingen in Doetinchem

Bij het kiezen van de juiste houten schutting zult u merken dat er een overvloed aan houtsoorten is met allemaal hun eigen voordelen en uitstraling. Bent u nog zoekende naar de juiste schutting? Klap Tuinen staat voor u klaar. Een selectie van veelvoorkomende schuttingen die regelmatig in Doetinchem en omgeving worden geplaatst:

Vuren schutting

Het gebruik van vurenhout voor schuttingen is gangbaar vanwege de populariteit en flexibiliteit die deze houtsoort biedt. Door de zachtheid van het hout is vuren goed te bewerken, wat het perfect maakt voor het maken van op maat gemaakte houten schuttingen. De diversiteit aan nerven en noesten draagt bij aan een natuurlijke uitstraling van uw tuin.

Grenen schutting

In vergelijking met een vuren schutting, heeft een grenen schutting zijn eigen speciale eigenschappen. Het hout bevat meer noesten en heeft een donkere tint. Door de grenen schuttingen en palen krijgt de tuin een natuurlijke uitstraling en een ontspannen vibe.

Nobifix schutting

De Nobifix schuttingen zijn momenteel erg in trek. Door de slimme bewerking van het gebruikte Europees naaldhout, zijn Nobifix schuttingen verzekerd van een levensduur van minimaal 25 jaar. Mooi aan een Nobifix schutting is dat deze onderhoudsvrij is, op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd en bovendien vriendelijker geprijsd is dan echt hardhout.

Douglas schutting

Het gele en roodachtige hout voor een Douglas schutting komt rechtstreeks van de Douglasspar. Deze kleurstelling zorgt voor een warme en aangename sfeer in de tuin. Met zijn uitstekende eigenschappen gaat een Douglas schutting zonder problemen 10 tot 15 jaar mee.

Klap Tuinen plaatst schuttingen in Doetinchem en omgeving

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe schutting in Doetinchem? Heeft u plannen voor een schutting in Doetinchem? Laat het plaatsen ervan aan Klap Tuinen over voor een professioneel resultaat. Benader één van onze collega's voor advies 0315 726 402 of vraag om een prijsopgave.

Door onze ervaren hoveniers, vakmanschap en passie voor het vak, hebben we al menig bewoner in Doetinchem en omstreken verheugd met schuttingen van uitstekende kwaliteit. Wij helpen u graag bij het creëren van uw schutting zoals u wenst, we denken met u mee! Trek aan het juiste eind om uw buitenruimte te vernieuwen met een prachtige, op maat gemaakte schutting die naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Veel gestelde vragen over schuttingen plaatsen

Ontdek de oplossingen voor veelgestelde vragen over het plaatsen van schuttingen, zodat u uw tuinproject zonder problemen kunt afronden. Breid uw inzicht uit in de essentiële processen, materialen en uitgaven bij het installeren van schuttingen door onze antwoorden op veelvoorkomende vragen te bekijken. Kom meer te weten over het proces van schuttingen plaatsen door onze antwoorden op veelgestelde vragen te bestuderen, zodat u met vertrouwen aan uw project kunt starten.

Hoeveel kost het om een schutting te laten installeren?

De prijzen voor het laten zetten van een schutting hangen samen met verschillende factoren, zoals het soort materiaal van de schutting, de lengte van de schutting die moet worden geplaatst en de moeilijkheidsgraad van de installatie. Een slimme aanpak is om een kosteninschatting te vragen bij een tuinexpert, zodat je inzicht krijgt in de mogelijke prijs voor jouw specifieke situatie.

Wie kan mijn hekwerk realiseren?

Voor het plaatsen van een schutting kunt u terecht bij hoveniers, gespecialiseerde schuttingbedrijven, of algemene klusbedrijven, die expertise bieden in zowel installatie als materiaalkeuze. Het is belangrijk om hun ervaring en voorgaande werk te overwegen voor het beste resultaat in uw tuin.

Hoe hoog mag schutting op eigen grond?

Bij het plaatsen van een schutting, muur of hekwerk naast en achter een woning geldt vaak een maximale hoogte van 2 meter, terwijl voor de voorgevel van het huis de maximale hoogte doorgaans 1 meter bedraagt. In de meeste gevallen bestaat er geen vastgestelde limiet voor de hoogte van bomen en heggen.

Mag ik zonder overleg met mijn buren een omheining neerzetten?

Een hek plaatsen zonder toestemming van uw buren is in principe mogelijk, mits het hek op uw eigen terrein staat en de maximale hoogte niet overschrijdt. Het blijft echter verstandig om een open gesprek te voeren met uw buren wanneer u een hek wilt plaatsen, om zo problemen te voorkomen.


Klap Tuinen staat voor u klaar in Doetinchem
Over ons

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0315 726 402

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor houten schutting plaatsen?

Over Klap Tuinen

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere als zakelijke klanten en bied een breed scala aan diensten aan, waaronder: tuinaanleg, (sier)bestrating, beplanting, grondverzet, vlonders, afscheidingen, pergola's, vijvers & tuinonderhoud.


Bij mij kunt u rekenen op professioneel vakmanschap en expertise om uw tuinwensen te realiseren.


VCA,Erkend leerbedrijf

Reviews van Klap Tuinen

Door J.L
Op 20 juni 2023
10

Prima hovenier met verstand van zaken. Fijne klantvriendelijke instelling.

Door J.E.G.D.R
Op 13 juni 2023
10

Enthousiaste en kundige hovenier!!!

Door N.S
Op 17 juni 2022
10

Mathijs en zijn collega zijn toppers, harde werkers zeker aanbevolen..

Door T.B
Op 6 juni 2022
10

Mathijs is een prima hovenier, zeer kundig, punktueel, zeer snelle respons, zeker aan te bevelen

Door J.B
Op 1 juni 2022
10

Mathijs heeft een goed stuk werk geleverd. (boomstronk uitgefraisd) Hij is welkom voor een volgende klus. Hij is betrouwbaar, levert vakwerk en is een prettig persoon. Jose en Hans Buurman.

Door K.P
Op 2 juli 2021
10

Werkt netjes en komt zijn afspraken na.

Door H.P
Op 19 mei 2021
10

Mathijs heeft bij ons 10 meter schutting geplaatst. Allemaal volledig naar wens.

Door F.T.L.H
Op 15 april 2021
10

Het was heel fijn om samen met Mathijs het plan voor de tuin te maken. Hij was erg enthousiast en had leuke ideeën. We zijn heel erg tevreden met het resultaat.

Door V.V
Op 29 mei 2020
10

Deze hovenier kan ik zeker aanbevelen. Een hardwerkende jonge vent waar je van op aan kunt

Door M.V.H
Op 22 mei 2020
10

Van intake tot offerte perfect. Alles uitgevoerd volgens afspraak. Op tijd en op maat. Mathijs is iedere euro waard.

Door I.T
Op 14 mei 2020
10

Klaptuinen (Mathijs) heeft samen met een boomverzorger mijn grote wilg van ca. 12 meter hoog flink gesnoeid. Met behulp van touwen werd in de boom geklommen en werd de boom, zonder schade aan de bast te veroorzaken, flink ingekort. De communicatie vooraf verliep heel goed. De heren hebben puik werk afgeleverd. Ze zijn vriendelijk en netjes. De afkomende takken hebben ze op ons verzoek afgevoerd via het garagedak en naar de stort gebracht. Ze hebben alles zeer netjes achtergelaten. We zijn er zeer tevreden over (ook mijn buurman) en ik zal bij een volgende klus niet aarzelen om wederom Klaptuinen in te schakelen.

Door Albert Swinkels
Op 27 april 2020
10

Op inschrijving heeft Mathijs Klap twee bomen bij mij gesnoeid voor een zeer concurrerende prijs. Het afgeleverde werk maar zeker ook de enthousiaste inzet van deze jonge ondernemer zijn voor mij aanleiding om Mathijs vaker in te zetten bij onderhoudswerk in mijn tuin.

Door jan wiegers
Op 23 april 2020
10

Het was erg plezierig om met Mathijs samen te werken. Hij had goede oplossingen voor al onze vragen en wensen. Een jonge en professionele ondernemer waar we graag mee samengewerkt hebben.

Door jeroen kijvekamp
Op 17 april 2020
10

Prima werk geleverd met het plaatsen van de schutting. Netjes geplaatst en aan elk detail wordt gedacht. Zal Mathijs bij andere klussen zeker weer inhuren

Door G.S
Op 10 april 2020
10

Vakwerk geleverd. Bedankt Matthijs!

Door Sander Bossema
Op 4 december 2019
10

Ben zeer tevreden over de samenwerking met Mathijs. Harde werker Die weet waarover hij praat. Zal hem hoogstwaarschijnlijk weer inhuren voor andere tuinklussen.

Door Lotte Radstake - Smit
Op 21 november 2019
10

Met onze ideeën en de tips en ervaring van Mathijs hebben wij een mooi resultaat. Communicatie verliep vlot en soepel. Hield ons goed op de hoogte, komt afspraken na. Kort gezegd; zeer tevreden.