Direct een hovenier nodig in Doetinchem?Bel 0315 726 402Of vul het formulier in

Kleine tuin aanleggen Doetinchem Wij staan in Doetinchem voor u klaar!
Een Hovenier
Gevestigd in Doetinchem, dus snel op locatie!

Kleine tuin aanleggen Doetinchem

In het centrum van Doetinchem en naburige wijken zijn veel woningen te vinden met kleine tuinen, die ook stadstuinen genoemd worden. Veel mensen denken dat er weinig te bereiken is met kleine tuinen, maar dat is absoluut niet waar. Wij kunnen een perfecte kleine tuin creëren die ruimer lijkt door een zorgvuldig ontwerp met diverse elementen en hoogtes toe te passen.

U kunt bij ons rekenen op de beste kwaliteit door ons vakmanschap en speciale maatwerkoplossingen. U heeft de keuze om zelf een ontwerp voor te stellen of te laten maken door onze tuinarchitect. Met onze ruime ervaring in het aanleggen van kleine tuinen in Doetinchem, kunt u zonder overlast direct genieten van uw nieuwe tuin zodra het project is voltooid.

Kleine tuin aanleggen Doetinchem

Als u nog niet helemaal weet wat u wilt en behoefte heeft aan inspiratie, helpen wij u graag verder. Onze ervaren tuinarchitect komt graag naar u toe om de opties te bespreken en samen met u een tuinontwerp te maken. Onze ruime expertise zorgt ervoor dat u een prachtige tuin krijgt die binnen uw budget past!

Bent u op zoek naar een tuin die perfect aansluit op uw stijl? Onze tuinarchitect komt langs om een tuin speciaal voor u te ontwerpen en na het ontwerp starten we met de aanleg van uw kleine tuin in Doetinchem. Voor vragen of afspraken, bel 0315 726 402 of mail ons via het contactformulier. Aarzel niet om ons te bereiken door te bellen via 0315 726 402 of een bericht te sturen via het contactformulier voor meer informatie.

Kleine tuin aanleggen maatwerk

Bent u in het bezit van een kleine tuin in Doetinchem, dan heeft u vast al gezocht naar kleine tuinideeën online. Maar hoe vertaalt u deze ideeën naar uw eigen tuin? Onze tuinarchitect komt graag bij u langs voor het aanleggen van een kleine tuin op maatwerkbasis. Onze tuinarchitect zal langskomen om uw ideeën, wensen en stijlvoorkeuren te bespreken.

Ook verkent hij uw tuin om alvast wat inspiratie op te doen. Na het voltooien van de inventarisatie gaan we samen met u aan tafel om alles in een prachtig ontwerp te gieten. Hiermee maken we alles tot een prachtig ontwerp.

Wij zijn er om uw wensen te vervullen; samen ontdekken we diverse opties en oplossingen voor uw project. Wanneer het eerste ontwerp gereed is, plannen we een vergadering met u in om dit te bespreken. We nemen graag de recente wijzigingen met u door en als er nieuwe ideeën en wensen naar voren komen, kunnen we die onmiddellijk integreren.

Kleine tuin

Kleine tuin aanleggen mogelijkheden

Het hebben van een kleine tuin betekent niet dat u onmiddellijk aan beperkingen moet denken. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het aanleggen van een kleine tuin. Zelfs een vijver, jacuzzi of veranda kan worden ingebouwd.

Door te spelen met diverse elementen, materialen en hoogtes kunnen we uw kleine tuin optisch groter laten lijken. Mocht u bezig zijn met plannen voor een pergola, overkapping of klein zwembad, dan helpen wij u daar graag bij. Bovendien nemen wij de bestrating en tegelwerk van kleine tuinen voor onze rekening.

Wilt u meer weten over ons aanbod voor het aanleggen van kleine tuinen in Doetinchem? Benader gerust onze hoveniers op 0315 726 402 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en gaan wij met toewijding de uitdaging aan om van uw kleine tuin een droomtuin te maken.

Wij hebben alle vertrouwen dat we dit voor u kunnen realiseren. Met onze ruime ervaring in tuinaanleg en vakmensen die hierin gespecialiseerd zijn kunnen wij iedere klus op het gebied van tuinaanleg voor u uitvoeren. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Veel gestelde vragen over kleine tuin aanleggen

Er komen veel keuzes kijken bij het aanleggen van een kleine tuin. Gezien de vele mogelijkheden, diverse kosten en informatie, zult u waarschijnlijk met veel vragen zitten. Om u te ondersteunen in uw oriëntatie hebben wij de meest gestelde vragen voor u samengevat.

Wat kost het aanleggen van een kleine tuin?

De totale prijs voor het aanleggen van een kleine tuin is afhankelijk van zaken zoals de gewenste kenmerken, materialen en de complexiteit van het ontwerp. Daarbij kan maatwerk nodig zijn om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Voor een exacte prijsopgave is het raadzaam om een offerte aan te vragen.

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

De beste tijd om een tuin aan te leggen is meestal in het voorjaar of het najaar. Warm weer en voldoende vochtige omstandigheden bevorderen de groei van planten. Om ervoor te zorgen dat de planten goed kunnen wortelen en zich kunnen vestigen in hun nieuwe omgeving, is het belangrijk extreme hitte of vorst te vermijden.

Is hovenier een zwaar beroep?

Met taken als graven, zware voorwerpen tillen en langdurig staand werken, ervaren hoveniers de fysieke eisen van hun beroep. Hoveniers halen veel plezier uit het veranderen van buitenruimtes en het creëren van prachtige tuinoases. Daardoor beoefenen onze hoveniers hun ambacht vol trots en passie.

Over ons

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0315 726 402

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Klap Tuinen

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere als zakelijke klanten en bied een breed scala aan diensten aan, waaronder:


Tuinaanleg(Sier)bestratingBeplantingGrondverzetVlondersAfscheidingenPergola'sVijversTuinonderhoud

Bij mij kunt u rekenen op professioneel vakmanschap en expertise om uw tuinwensen te realiseren.


Logo van VCA
Logo van Erkend leerbedrijf
VCA,Erkend leerbedrijf

Reviews van Klap Tuinen

Door Albert Swinkels
Op 27 april 2020
10

Op inschrijving heeft Mathijs Klap twee bomen bij mij gesnoeid voor een zeer concurrerende prijs. Het afgeleverde werk maar zeker ook de enthousiaste inzet van deze jonge ondernemer zijn voor mij aanleiding om Mathijs vaker in te zetten bij onderhoudswerk in mijn tuin.

Door jan wiegers
Op 23 april 2020
10

Het was erg plezierig om met Mathijs samen te werken. Hij had goede oplossingen voor al onze vragen en wensen. Een jonge en professionele ondernemer waar we graag mee samengewerkt hebben.

Door jeroen kijvekamp
Op 17 april 2020
10

Prima werk geleverd met het plaatsen van de schutting. Netjes geplaatst en aan elk detail wordt gedacht. Zal Mathijs bij andere klussen zeker weer inhuren

Door Sander Bossema
Op 4 december 2019
10

Ben zeer tevreden over de samenwerking met Mathijs.Harde werker Die weet waarover hij praat.Zal hem hoogstwaarschijnlijk weer inhuren voor andere tuinklussen.

Door Lotte Radstake - Smit
Op 21 november 2019
10

Met onze ideeën en de tips en ervaring van Mathijs hebben wij een mooi resultaat.Communicatie verliep vlot en soepel. Hield ons goed op de hoogte, komt afspraken na. Kort gezegd; zeer tevreden.