Direct een hovenier nodig in Doetinchem?Bel 0315 726 402Of vul het formulier in

Tuin verlichting Doetinchem Wij staan in Doetinchem voor u klaar!
Een Hovenier
Gevestigd in Doetinchem, dus snel op locatie!

Tuin verlichting Doetinchem

Is het tijd om uw tuin te transformeren met prachtige tuinverlichting die de sfeer versterken? Transformeer uw terras of vlonder aan het water met prachtige verlichting. Met de juiste verlichting van Klap Tuinen straalt iedere hoek van uw tuin prachtig.

Laat tuinverlichting op een professionele manier aanleggen door Klap Tuinen! Kies voor veiligheid en expertise bij het installeren van tuinverlichting door onze ervaren professionals. Kiest u voor ons, dan kiest u voor niets minder dan hoogwaardige tuinverlichting.

Heeft u behoefte aan professionele en veilige tuinverlichting installatie in Doetinchem en omstreken? Wij staan voor u klaar! Geen reden meer om verder te zoeken! Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan of overleg direct met onze expert 0315 726 402 voor advies.

Tuinlampen

Tuinverlichting aanleggen Doetinchem

Klap Tuinen is dé expert in tuinverlichting in en rond Doetinchem. Het aanleggen van tuinverlichting heeft vele voordelen:

 • Veilige realisatie
 • Gedegen advies
 • Efficiënt plaatsingsproces
 • Gevarieerde selecties beschikbaar
 • Een oase van gezelligheid in uw eigen achtertuin

Maak uw tuin gezellig met mooie verlichting en houd ongenode gasten op een veilige afstand. Buitenverlichting is een nuttig middel tegen inbraak, aangezien dieven vaak toeslaan wanneer het donker is. Onze veelgebruikte tuinverlichtingsoplossingen tegen inbraak zijn lampen met bewegingssensoren, tuinverlichting met schemer- of tijdsschakelaars en buitenlampen bij deuren.

Een buitenlamp kan ook een prachtige verlichting geven aan een donkere plek in uw tuin of een mooie boom. Tuinverlichting in Doetinchem draagt bij aan uw veiligheid doordat u gemakkelijk in het donker kunt parkeren of over het pad kunt lopen wanneer u 's avonds thuiskomt. Tuinverlichting in Doetinchem is niet alleen een toevoeging in uw tuin, maar draagt ook bij aan uw veiligheid!

Buitenverlichting aanleggen Doetinchem

Overweegt u om buitenverlichting te laten aanleggen in Doetinchem en haar nabije omgeving? Heeft u plannen om buitenverlichting aan te leggen in Doetinchem en omgeving? Dan zijn wij er voor u! Onze expertise en variatie aan premium buitenverlichtingsoplossingen stellen ons in staat om de optimale atmosfeer te doen ontstaan voor uw buitenruimte in Doetinchem en omgeving.

De installatie van buitenverlichting is een vak apart. Het foutief monteren kan resulteren in een kortsluiting. Het is bovendien erg belangrijk dat de buitenverlichting aan alle veiligheidseisen voldoet.

Alle noodzakelijke randvoorwaarden dienen correct te zijn bij het installeren van buitenverlichting, bijvoorbeeld door het kiezen van geschikte kabels en het realiseren van een waterdichte aansluiting. Heeft u weinig ervaring met het aanleggen van elektra en wilt u liever op zeker spelen door de tuinverlichting aan te leggen door een expert? Vertrouw op onze expertise voor een vakkundige installatie van tuinverlichting in Doetinchem en de omstreken!

Buitenverlichting Doetinchem: Efficiënt en overzichtelijk in 5 stappen

 1. Vraag vandaag nog een offerte aan, geheel gratis
  U kunt op via onze site makkelijk een offerte aanvragen
 2. Uw eisen bespreken
  Wij stellen een offerte op die aan uw behoeften voldoet!
 3. Goedkeuring van het plan van aanpak
  Jullie wensen bespreken en onze expertise en ervaring toevoegen voor het beste resultaat.
 4. Aanleg van tuinverlichting op locatie
  Veilige en deskundige installatie van uw buitenverlichting.
 5. Een veilige en prettige buitenruimte
  Geniet van jouw nieuwe tuin met sfeervolle tuinverlichting.

Grondkabel leggen en aansluiten op tuin verlichting

Voor een veilige installatie van tuinverlichting is het cruciaal om de juiste grondkabels te hebben. De kabels die wij gebruiken dienen allemaal een keurmerk te bezitten. Voorkom schade aan de kabels bij het leggen ervan, het is van groot belang.

Onze vaklieden hebben de benodigde kennis om grondkabels veilig en kundig te installeren. Bij de aanleg onder een oprit wordt rekening gehouden met het feit dat de kabels minstens 60 centimeter diep moeten liggen. U kunt onbezorgd genieten van uw buitenverlichting met onze garantie op waterdicht materiaal.

Klap Tuinen helpt graag met de verlichting in uw tuin

Tuinverlichting kan een nieuwe dimensie aan uw tuin geven en een warme sfeer creëren. U zult vast niet blij zijn als er kortsluitingen optreden of lampen plotseling niet meer branden. Om uw tuinverlichting goed te laten functioneren, is een grondige voorbereiding en expertise op het gebied van elektra van essentieel belang.

Voor de veiligheid van uw buitenverlichting dienen bepaalde voorschriften strikt te worden gevolgd. Het is voor de meeste mensen niet eenvoudig om de correcte opties te selecteren voor grondkabels die buiten gebruikt kunnen worden en om te zorgen dat alle materialen waterbestendig zijn. Het maken van de juiste keuzes hierin vormt een uitdaging voor veel particulieren.

Heeft u de droom van een mooi en veilig verlichte tuin? Schakel onze ervaren experts in voor het aanleggen van tuinverlichting in Doetinchem en omgeving! Heeft u vragen? Onze deskundige staat voor u klaar 0315 726 402 of vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer details over de prijzen!

Welk prijskaartje hangt er aan het aanleggen van tuinverlichting?

De tarieven voor het plaatsen van tuinverlichting kunnen flink verschillen, gebaseerd op de omvang van het project, het type en aantal geselecteerde lichtbronnen, en de noodzaak van speciale installatiewerkzaamheden. Een lokale specialist kan u helpen een goed inzicht te krijgen in de verwachte kosten voor uw specifieke situatie. Vraag eenvoudig een offerte aan.

Welke verlichting draagt bij aan de esthetiek van uw tuin?

Bij het kiezen van tuinverlichting is het van belang om te kijken naar het gewenste effect: functionele verlichting voor paden en veiligheid, of sfeerverlichting zoals lantaarns en string lights voor een knusse sfeer. Een harmonieuze mix van praktische en visueel verrijkende verlichting kan uw tuin een prachtige uitstraling geven.

Wat is het optimale lumenlevel voor het verlichten van een tuin?

Let bij het uitzoeken van buitenverlichting op de IP-waarde voor weerbestendigheid om zo een optimale balans tussen functionaliteit en sfeerverlichting te creëren. Energie-efficiënte keuzes zoals Ledverlichting overwegen, die duurzaamheid en kostenbesparing combineren, is zeker een aanrader.

Hoeveel lumen zijn ideaal voor het verlichten van een gemiddelde tuin?

Kies voor praktische buitenverlichting in de tuin door te opteren voor een lichtbron van 300 tot 500 lumen, vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een reguliere 40-watt gloeilamp. Voor een ontspannen sfeer in huis kiest u voor een lichtopbrengst tussen 250 en 300 lumen per lamp.

Over ons

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0315 726 402

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Klap Tuinen

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere als zakelijke klanten en bied een breed scala aan diensten aan, waaronder:


Tuinaanleg(Sier)bestratingBeplantingGrondverzetVlondersAfscheidingenPergola'sVijversTuinonderhoud

Bij mij kunt u rekenen op professioneel vakmanschap en expertise om uw tuinwensen te realiseren.


Logo van VCA
Logo van Erkend leerbedrijf
VCA,Erkend leerbedrijf

Reviews van Klap Tuinen

Door Albert Swinkels
Op 27 april 2020
10

Op inschrijving heeft Mathijs Klap twee bomen bij mij gesnoeid voor een zeer concurrerende prijs. Het afgeleverde werk maar zeker ook de enthousiaste inzet van deze jonge ondernemer zijn voor mij aanleiding om Mathijs vaker in te zetten bij onderhoudswerk in mijn tuin.

Door jan wiegers
Op 23 april 2020
10

Het was erg plezierig om met Mathijs samen te werken. Hij had goede oplossingen voor al onze vragen en wensen. Een jonge en professionele ondernemer waar we graag mee samengewerkt hebben.

Door jeroen kijvekamp
Op 17 april 2020
10

Prima werk geleverd met het plaatsen van de schutting. Netjes geplaatst en aan elk detail wordt gedacht. Zal Mathijs bij andere klussen zeker weer inhuren

Door Sander Bossema
Op 4 december 2019
10

Ben zeer tevreden over de samenwerking met Mathijs.Harde werker Die weet waarover hij praat.Zal hem hoogstwaarschijnlijk weer inhuren voor andere tuinklussen.

Door Lotte Radstake - Smit
Op 21 november 2019
10

Met onze ideeën en de tips en ervaring van Mathijs hebben wij een mooi resultaat.Communicatie verliep vlot en soepel. Hield ons goed op de hoogte, komt afspraken na. Kort gezegd; zeer tevreden.