Teamfoto Klap Tuinen
Gevestigd in Doetinchem, dus snel op locatie!

Tuin bestraten Doetinchem

De stratenmakers van Klap Tuinen leggen moeiteloos een nieuwe oprit, tuinbestrating of terras in Doetinchem en omstreken. Ervaar de verscheidenheid aan steensoorten die wij beschikbaar hebben, zoals tuintegels, sierbestrating of klinkers. Door het offerteformulier in te vullen ontvangt u vrijblijvend een prijs op maat.

Wilt u gelijk weten hoeveel het kost? Onze vakmensen hebben tijd voor u 0315 726 402! Dan weet u direct waar u aan toe bent!

Met ons brede scala aan bestratingsopties vinden we altijd de juiste match voor elke tuin of oprit. Met hun uitgebreide ervaring en toewijding zijn onze stratenmakers experts die graag met u meedenken over de ideale bestrating voor uw tuin in Doetinchem. Bij ons krijgt u de beste stratenmakers in Doetinchem en de omliggende regio's, gegarandeerd!

Tuin laten betegelen Doetinchem door Klap Tuinen

Onze experts staan klaar om u te assisteren bij het kiezen van het geschikte bestratingsmateriaal dat past bij uw persoonlijke smaak en stijl. Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij garanderen dat de bestrating, zelfs na vele jaren intensief gebruik, nog steeds perfect vlak blijft liggen. Na de aanleg verstrekken wij uitgebreid advies om optimaal te kunnen genieten van uw bestrating voor een langdurige periode!

Wilt u uw tuin laten betegelen tegen een scherpe prijs in Doetinchem en omgeving? Voor een offerte op maat of persoonlijk advies kunt u bellen naar 0315 726 402 en onze collega's helpen u graag verder. [Bedrijfsnaam] is er om te helpen!

Straatwerk tuin

Waarom uw tuin laten betegelen door Klap Tuinen?

Bij Klap Tuinen, uw deskundige op het gebied van tuinbestrating, kunt u rekenen op een professionele aanpak waarbij kwaliteit en klanttevredenheid vooropstaan. Hoogwaardige service voor een voordelige prijs. U kunt op ons rekenen voor het professioneel betegelen van uw tuin in Doetinchem en omliggende gebieden.

Onze experts zorgen voor een vlotte betegeling van uw tuin, met uw wensen en stijl als centraal uitgangspunt. Wij gebruiken meerdere soorten bestratingsmateriaal, waardoor u kunt kiezen voor een duurzame of goedkopere aanleg, bij ons is alles mogelijk. Soorten tegels waar wij veel mee werken in Doetinchem:

Natuursteen

Natuurstenen tegels staan bekend om hun prachtige oppervlak en unieke design, beschikbaar in diverse kleuren.

Betontegels

Betontegels vallen onder de goedkoopste keuzes voor het betegelen van een tuin. Betontegels zijn niet alleen goedkoop, maar hebben een hoge draagkracht, waardoor ze sterk zijn en super lang mee gaan.

Gebakken klinkers

Voor wie een oprit wil aanleggen, zijn goedkope gebakken klinkers een uitstekende keuze. De klinkerstenen zijn bestand tegen temperatuurschommelingen en weersinvloeden, waardoor hun duurzaamheid gewaarborgd is. Onze professionele stratenmaker kan daarbij de klinkerstenen perfect plaatsen, zodat uw oprit er niet alleen geweldig uitziet maar ook lang meegaat.

Waaltjes

Waaltjes zijn voordelige klinkerstenen en dankzij het unieke formaat uiterst geschikt voor sierbestrating en tuin bestrating. Wie opzoek is naar een charme en duurzame bestrating is met waaltjes in goede handen, dankzij de authentieke uitstraling. Waaltjes zijn bekend als een type klinkerstenen en zijn aantrekkelijk vanwege hun unieke formaat: ze zijn iets langer en dunner dan de traditionele klinker, met een lengte van ongeveer 20 centimeter en een breedte van 5 centimeter.

Sierbestrating Doetinchem

Sierbestrating valt binnen de term bestrating, waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende legverbanden of een mooie combinatie van verschillende tegels. Door sierbestrating toe te passen, kunt u uw tuin omvormen tot een creatief en veelzijdig terrein. Voorbeelden hiervan zijn het realiseren van charmante tuinpaden met kiezels of siergrind, alsook het aanleggen van een volwaardig terras.

Het mag dan wel eenvoudig lijken, maar het aanleggen van sierbestrating is eigenlijk een secuur werk dat vakmanschap vereist. Bij Klap Tuinen staan onze lokale stratenmakers in en rondom Doetinchem klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het aanleggen van een prachtige sierbestrating. Neem gerust contact op met onze deskundigen via 0315 726 402 of vraag zonder enige verplichting een offerte aan.

Van het voorbereiden van de ondergrond met ophoogzand tot het nauwkeurig leggen van siertegels in het ideale patroon, wij garanderen een foutloze uitvoering. Door extra zorg te besteden aan een perfecte afwatering, verzekeren we u van een blijvend mooi en duurzaam resultaat. Vertrouw op Klap Tuinen voor jouw sierbestrating in Doetinchem, en creëer een stijlvolle buitenruimte die langdurig haar schoonheid behoudt.

Oprit bestraten Doetinchem

Heeft uw opritbestrating last van verzakkingen of bent u op zoek naar nieuwe bestrating voor uw oprit in Doetinchem en nabijgelegen plaatsen? Dan bent u hier aan het juiste adres bij Klap Tuinen! Wij zijn de voorkeursleverancier voor opritbestrating dankzij ons team van ervaren stratenmakers, die hoogwaardige resultaten leveren voor huiseigenaren in Doetinchem en naburige gebieden.

Bij Klap Tuinen garanderen we niet alleen een fraaie oprit, maar ook een oprit die bestand is tegen slijtage, dankzij onze grondige kennis van materialen en bestratingstechnieken. Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd, van duurzame klinkers tot hoogwaardige natuursteen en betontegels, om ervoor te zorgen dat uw oprit bestand is tegen de elementen en de slijtage van de tijd. Bij de oprit bestrating zorgen wij voor een optimale afwatering, waardoor problemen zoals plassen en verzakkingen worden voorkomen, dit aspect van ons werk verzekert een langdurig mooie en functionele oprit.

Terras bestraten Doetinchem van topkwaliteit

Ons team is betrokken bij diverse aspecten van sierbestrating en we maken regelmatig terrassen in Doetinchem tot aantrekkelijke buitenplekken. Klap Tuinen draait om een perfecte mix van elegantie, functionaliteit en duurzaamheid voor alle soorten terrassen. Neem contact met ons op via 0315 726 402 of vraag eenvoudig een offerte aan.voor de verwezenlijking van uw droomterras!

Wij snappen dat ieder detail belangrijk is, van de materiaalkeuze tot het legpatroon dat de uitstraling en sfeer van jouw terras bepaalt. We zorgen dat de ondergrond altijd correct is voorbereid en dat de afwatering vakkundig is ontworpen. Zodat jouw terras niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar ook prachtig blijft!

Of u nu de voorkeur geeft aan de tijdloze elegantie van natuursteen tuintegels of de solide eigenschappen van betontegels, wij kunnen een diversiteit aan materialen en legpatronen aanbieden. Van halfsteensverband tot elleboogverband, wij bouwen een terras dat perfect past bij uw eigen stijl en wensen. Met een divers aanbod aan stenen en een overvloed aan aanlegmogelijkheden, kunt u bij ons uw terras in Doetinchem en de omliggende regio's perfect vormgeven!

Tuinpad aanleggen Doetinchem: De Weg Naar Uw Droomtuin

Veel mensen associëren tuinbestrating met de bestrating van de hele tuin met betontegels of andere soorten tegels. Aan de andere kant, het aanleggen van een tuinpad wordt ook gezien als tuinbestrating. Een tuinpad dient niet alleen een praktisch doel, maar is ook een kans om uw tuin op een creatieve manier te verfraaien.

Of het nu gaat om een solide pad naar de voordeur of een elegant pad langs bloemperken en waterpartijen, Klap Tuinen toont zorg voor elk detail. U kunt kiezen uit stevige tuintegels voor een robuuste uitstraling of gaan voor grind en andere decoratieve bestratingsopties voor een natuurlijke look. Onze ervaren professionals zijn er om u te helpen bij uw project voor tuinbestrating of tuinpad van begin tot eind, met een focus op uw behoeften en voorkeuren. Wij zorgen voor een vakkundige begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces. Met onze ruime ervaring in materialen en ontwerptechnieken kunnen we u het beste resultaat garanderen. Aarzel niet en bel vandaag nog naar 0315 726 402 voor meer informatie over de beschikbare opties of bekijk onze website voor inspirerende ideeën.

Veel gestelde vragen over tuin bestraten

Het aanleggen van een bestrating roept vaak vragen op bij mensen. Omdat we graag willen dat u goed geïnformeerd bent, heeft Klap Tuinen een lijst met veel gestelde vragen samengesteld en beantwoord. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Hoe duur is het om een tuin te laten bestraten?

De tarieven voor het bestraten van een tuin worden bepaald door verschillende factoren, zoals het bestratingsmateriaal, de oppervlakte van het te bestraten terrein en de complexiteit van het ontwerp. Om een nauwkeurig beeld te krijgen van de kosten die van toepassing zijn op uw project, is het verstandig om een offerte aan te vragen bij een hoveniersbedrijf.

Zou jij zelf bestrating kunnen leggen?

Zelf bestraten is zeker mogelijk, maar kan uitdagend zijn, vooral als het gaat om het voorbereiden van een stevige ondergrond en het nauwkeurig leggen van de stenen of tegels volgens een specifiek patroon. Er is geduld, nauwkeurigheid en een goede kennis van de benodigde materialen en technieken nodig.

Is het geschikt om te bestraten met nat zand?

Voor het bestraten kan vochtig zand van nut zijn om de ondergrond te verdichten, echter bestraten tijdens regenval of op een doordrenkte ondergrond kan risico's met zich meebrengen, zoals wegspoelend zand en instabiliteit. Maatregelen treffen tegen deze problemen of te wachten op droger weer moet gebeuren om een duurzaam en stabiel bestraat oppervlak te verzekeren.

Hoe lang duurt het om een tuin te voorzien van bestrating?

De tijdsduur voor het bestraten van een tuin wordt beïnvloed door verschillende aspecten, waaronder de omvang van het te bestraten gebied, het type bestrating en de moeilijkheidsgraad van het ontwerp. Voor een kleine en makkelijke tuin kan het bestraten enige dagen duren, terwijl grotere projecten of complexere ontwerpen weken in beslag kunnen nemen.


Klap Tuinen staat voor u klaar in Doetinchem
Over ons

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0315 726 402

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor tuin bestraten?

Over Klap Tuinen

Na het opdoen van enkele jaren werkervaring en het succesvol voltooien van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn droom om mijn eigen bedrijf te beginnen verwezenlijkt. Ik bedien zowel particuliere als zakelijke klanten en bied een breed scala aan diensten aan, waaronder: tuinaanleg, (sier)bestrating, beplanting, grondverzet, vlonders, afscheidingen, pergola's, vijvers & tuinonderhoud.


Bij mij kunt u rekenen op professioneel vakmanschap en expertise om uw tuinwensen te realiseren.


VCA,Erkend leerbedrijf

Reviews van Klap Tuinen

Door J.L
Op 20 juni 2023
10

Prima hovenier met verstand van zaken. Fijne klantvriendelijke instelling.

Door J.E.G.D.R
Op 13 juni 2023
10

Enthousiaste en kundige hovenier!!!

Door N.S
Op 17 juni 2022
10

Mathijs en zijn collega zijn toppers, harde werkers zeker aanbevolen..

Door T.B
Op 6 juni 2022
10

Mathijs is een prima hovenier, zeer kundig, punktueel, zeer snelle respons, zeker aan te bevelen

Door J.B
Op 1 juni 2022
10

Mathijs heeft een goed stuk werk geleverd. (boomstronk uitgefraisd) Hij is welkom voor een volgende klus. Hij is betrouwbaar, levert vakwerk en is een prettig persoon. Jose en Hans Buurman.

Door K.P
Op 2 juli 2021
10

Werkt netjes en komt zijn afspraken na.

Door H.P
Op 19 mei 2021
10

Mathijs heeft bij ons 10 meter schutting geplaatst. Allemaal volledig naar wens.

Door F.T.L.H
Op 15 april 2021
10

Het was heel fijn om samen met Mathijs het plan voor de tuin te maken. Hij was erg enthousiast en had leuke ideeën. We zijn heel erg tevreden met het resultaat.

Door V.V
Op 29 mei 2020
10

Deze hovenier kan ik zeker aanbevelen. Een hardwerkende jonge vent waar je van op aan kunt

Door M.V.H
Op 22 mei 2020
10

Van intake tot offerte perfect. Alles uitgevoerd volgens afspraak. Op tijd en op maat. Mathijs is iedere euro waard.

Door I.T
Op 14 mei 2020
10

Klaptuinen (Mathijs) heeft samen met een boomverzorger mijn grote wilg van ca. 12 meter hoog flink gesnoeid. Met behulp van touwen werd in de boom geklommen en werd de boom, zonder schade aan de bast te veroorzaken, flink ingekort. De communicatie vooraf verliep heel goed. De heren hebben puik werk afgeleverd. Ze zijn vriendelijk en netjes. De afkomende takken hebben ze op ons verzoek afgevoerd via het garagedak en naar de stort gebracht. Ze hebben alles zeer netjes achtergelaten. We zijn er zeer tevreden over (ook mijn buurman) en ik zal bij een volgende klus niet aarzelen om wederom Klaptuinen in te schakelen.

Door Albert Swinkels
Op 27 april 2020
10

Op inschrijving heeft Mathijs Klap twee bomen bij mij gesnoeid voor een zeer concurrerende prijs. Het afgeleverde werk maar zeker ook de enthousiaste inzet van deze jonge ondernemer zijn voor mij aanleiding om Mathijs vaker in te zetten bij onderhoudswerk in mijn tuin.

Door jan wiegers
Op 23 april 2020
10

Het was erg plezierig om met Mathijs samen te werken. Hij had goede oplossingen voor al onze vragen en wensen. Een jonge en professionele ondernemer waar we graag mee samengewerkt hebben.

Door jeroen kijvekamp
Op 17 april 2020
10

Prima werk geleverd met het plaatsen van de schutting. Netjes geplaatst en aan elk detail wordt gedacht. Zal Mathijs bij andere klussen zeker weer inhuren

Door G.S
Op 10 april 2020
10

Vakwerk geleverd. Bedankt Matthijs!

Door Sander Bossema
Op 4 december 2019
10

Ben zeer tevreden over de samenwerking met Mathijs. Harde werker Die weet waarover hij praat. Zal hem hoogstwaarschijnlijk weer inhuren voor andere tuinklussen.

Door Lotte Radstake - Smit
Op 21 november 2019
10

Met onze ideeën en de tips en ervaring van Mathijs hebben wij een mooi resultaat. Communicatie verliep vlot en soepel. Hield ons goed op de hoogte, komt afspraken na. Kort gezegd; zeer tevreden.