0315 - 72 64 02

Hovenier nodig in Doetinchem?

Tuinontwerp op maat

Droomt u al jaren van een compleet andere tuin? Of wilt u een klein gedeelte van uw tuin een andere uitstraling geven? Of u nu van strak modern, uitgestrekt exotisch of juist romantisch houdt, onze hoveniers kunnen alles voor u verwerken in een op maat gemaakt tuinontwerp. Wij hebben onder andere tuinontwerp gemaakt waar de volgende elementen in terug kwamen:

  • vijver;
  • groot gazon;
  • kunstgras;
  • fietsenschuurtje;
  • groene borders;
  • groot zonneterras.

Werkwijze van uw hovenier in Doetinchem

Voordat wij starten met het maken van uw gepersonaliseerde tuinontwerp, komen wij eerst bij u langs. Tijdens dit kennismakingsgesprek luisteren wij naar uw ideeën en wensen. Daar waar het nodig is voorzien wij u van handige tips en adviezen. Als we uiteindelijk alles met u besproken hebben is het tijd om het uw wensen te vertalen naar een professioneel tuinontwerp.

Realisatie van het ontwerp

In de regio Doetinchem hebben wij al voor veel klanten een tuinontwerp gemaakt. Heeft u in een andere tuin elementen gezien die u graag in uw tuin wilt laten terugkomen? Of wilt u juist totaal iets anders dan bijvoorbeeld uw buren? Geen probleem! Het tuinontwerp dat wij aan de hand van het eerste gesprek hebben gemaakt wordt tijdens een tweede gesprek met u doorgesproken en desgewenst aangepast. Bent u tevreden met het definitieve tuinontwerp? Dan zorgen wij voor een duidelijke offerte en starten we zo snel mogelijk met de aanleg van uw tuin.

 
 

Ons werkgebied

Doetinchem, Winterswijk, Didam, Duiven, Varsseveld, Wehl, Zevenaar en omgeving.

Waarom Klap Tuinen?

  • Vrijblijvend oriënterend gesprek
  • Diverse materialen
  • Tuinen met karakter

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0315 - 72 64 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Doetinchem, Winterswijk, Didam, Duiven, Varsseveld, Wehl, Zevenaar en omgeving.

Hoofdvestiging