0315 - 72 64 02

Hovenier nodig in Doetinchem?

Tuinonderhoud uitbesteden?

Als u optimaal wilt genieten van uw tuin, is het belangrijk dat u deze regelmatig voorziet van onderhoud. Maar wat te doen als u geen groene vingers heeft? Of geen tijd heeft voor tuinonderhoud? Besteed uw tuinonderhoud dan uit aan een ervaren hovenier van Hovenier Doetinchem. In Doetinchem en omgeving onderhouden wij al jaren tuinen voor particulieren en bedrijven. Wij voeren onder andere de volgende onderhoudswerkzaamheden uit:

  • snoeien;
  • voor- en najaarsbeurten;
  • gazononderhoud.

Maar ook voor andere onderhoudswerkzaamheden, zoals reinigen van uw bestrating of vijver,  schakelt u onze hoveniers in. Wij zijn flexibel en draaien onze handen niet om voor tuinonderhoud!

Onderhoudscontract in Doetinchem

Wilt u een contact voor tuinonderhoud afsluiten? Of zoekt u een hovenier die u wanneer het nodig is kunt oproepen? Bij ons kunt u een geheel naar wens ingevuld onderhoudscontract afsluiten. U bepaalt zelf hoe vaak wij langskomen, welke werkzaamheden wij verrichten en welke werkzaamheden u zelf verricht. Of het nu gaat om het volledig onderhouden van uw tuin of om het onderhouden van uw gazon tijdens uw vakantie. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en optimaal kunt genieten van uw tuin.

Wilt u direct een onderhoudscontract afsluiten? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van tuinonderhoud? Maak dan een afspraak met één van onze hoveniers. Wij luisteren naar uw wensen en maken een onderhoudscontract dat bij u past.

 
 

Ons werkgebied

Doetinchem, Winterswijk, Didam, Duiven, Varsseveld, Wehl, Zevenaar en omgeving.

Waarom Klap Tuinen?

  • Vrijblijvend oriënterend gesprek
  • Diverse materialen
  • Tuinen met karakter

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0315 - 72 64 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Doetinchem, Winterswijk, Didam, Duiven, Varsseveld, Wehl, Zevenaar en omgeving.

Hoofdvestiging