085 - 106 10 26

Hovenier nodig in Doetinchem?

Boomverzorging in Doetinchem

Als u denkt aan het onderhoud van uw tuin denkt u waarschijnlijk aan het snoeien van uw bloemen en beplanting. Maar vergeet uw bomen niet! Heeft u zelf geen kennis van boomverzorging? Of wilt u adviezen over het verzorgen van uw bomen? Schakel dan ons hoveniersbedrijf in. Wij verzorgen al jaren bomen in Doetinchem en omgeving. Onze boomverzorgers weten precies welke werkzaamheden ze moeten uitvoeren. Door te werken met milieuvriendelijke materialen en gereedschappen zorgen wij ervoor dat uw bomen weer een heel seizoen meekunnen.

Snoeien en kappen van bomen

Heeft u te maken met veel schaduw in uw tuin? Of merkt u dat uw bomen vol ongedierte zitten? Wij begrijpen als geen ander dat dit vervelend is en zorgen graag voor een oplossing. Van snoeiwerkzaamheden tot het volledig kappen van bomen, laat het over aan onze hoveniers. Wij voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • snoeien en verwijderen van takken;
  • verwijderen van boomstronken;
  • bemesten van grond;
  • vernieuwen van grond;
  • bestrijden van ziekten of ongedierte;
  • kappen vanwege ziekte.

Wilt u meer weten over boomverzorging? Of wilt u ons inschakelen voor de verzorging van uw bomen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden veel mogelijkheden en zijn u graag van dienst.

 
 

Ons werkgebied

Doetinchem, Winterswijk, Didam, Duiven, Varsseveld, Wehl, Zevenaar en omgeving.

Waarom Barrie Dijkman Hoveniersbedrijf?

  • Vrijblijvend oriënterend gesprek
  • Diverse materialen
  • Tuinen met karakter

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 10 26.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Doetinchem, Winterswijk, Didam, Duiven, Varsseveld, Wehl, Zevenaar en omgeving.

Hoofdvestiging