085 - 106 10 26

Hovenier nodig in Doetinchem?

Tuinaanleg tegen een scherpe prijs

Of het nu gaat om de plaatsing van een vijver of om de aanleg van een groot zonneterras. Onze hoveniers leggen al jaren tuinen aan in de regio Doetinchem en zijn u graag van dienst. Wij hebben ervaring met het aanleggen van compleet nieuwe tuinen. Maar helpen u ook als u uw huidige tuin een opknapbeurt wilt geven.

Voordat wij starten met de aanleg van uw droomtuin is het van belang dat er een tuinontwerp is. Dit ontwerp kunnen wij in combinatie met de aanleg van uw nieuwe tuin tegen een scherpe prijs voor u realiseren. Of u nu droomt van een tuin met veel bestrating of juist een tuin wilt met veel beplating. Bij ons is alles mogelijk! Heeft u bij een ander bedrijf een tuinontwerp laten maken? Geen probleem! Wij zijn flexibel en voeren alle werkzaamheden uit zoals u heeft afgesproken.

De aanleg van uw tuin in Doetinchem

Het is zover! U heeft uw droomtuin laten ontwerpen en nu is het tijd voor de aanleg. Voor ons is het van belang dat u zo min mogelijk overlast van alle werkzaamheden ondervindt. Het dagelijkse leven gaat ten slotte gewoon door. Daarom maken wij samen met u een strakke planning en zorgen wij ervoor dat u van alle werkzaamheden op de hoogte blijft. Dankzij ons kunt u binnen de kortste keren genieten van uw nieuwe tuin.

Wilt u weten of wij ook uw droomtuin kunnen realiseren? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij u langs.

 
 

Ons werkgebied

Doetinchem, Winterswijk, Didam, Duiven, Varsseveld, Wehl, Zevenaar en omgeving.

Waarom Barrie Dijkman Hoveniersbedrijf?

  • Vrijblijvend oriënterend gesprek
  • Diverse materialen
  • Tuinen met karakter

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 10 26.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Doetinchem, Winterswijk, Didam, Duiven, Varsseveld, Wehl, Zevenaar en omgeving.

Hoofdvestiging